Moja historia - anija63
amor (offline) |
Post #3 25-08-2012 - 14:27:23 |
Siemianowice Sl. |
Pięknie opisałas swoja walkę..Twoja historia przypomniałą mi o sprawach ,ktorych nie poruszyłam w swoich wspomnieniach. A tyle mogłabym jeszcze napisac. Ile to osob ,moich bliskich odeszło pare lat czy nawet miesięcy przed moim zachorowaniem. Jak wlaczyłam o swoj spokoj ,pokonanie stresu jaki mnie dopadał tez przed chorobą, o przyjazni...hmmm trzeba chyba napisac ciąg dalszy...
![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 25-08-2012 - 14:27:49 przez amor. |
anija63 (offline) |
Post #7 09-12-2012 - 21:23:36 |
k Grudziadza |
Olu zgadzam sie z toba, towarzyszyłam tej walce od wielu lat, chociaż jeszcze byłam zdrowa ale walczyłam najpierw z przyjaciółka, potem towarzyszyłam tacie, a pózniej sama walczyłam ,i nadal walcze tylko ze ja już nie byłam sama miałam za soba wspaniałe osoby które mnie wprowadzały w ten swiat, ja tu opisałam tylko samą walke z tym gadem,było by jeszcze bardzo dużo do opisania ,ale chciałam opisac tylko te najważniejsze sprawy.Teraz zapisze sie do stowarzyszenia i chciała bym pomagać innym dziewczyną bo czuje taką potrzebe .
|
bozena_stanczyk (offline) |
Post #9 26-03-2013 - 08:07:22 |
Tomaszów Mazowiecki |
Aniu opisałaś swoją historię z rakiem rzeczowo i konkretnie.Spotykało Cię w przeciągu tego czasu bardzo dużo nieszczęś a mimo to przetrwałaś pomagając innym.Chwala Ci za to.
![]() |
julcia.1966 (offline) |
Post #11 18-04-2013 - 18:33:28 |
Ostrołęka |
Aniu -) przeczytałam Twoją historię i szczerze podziwiam, jesteś dzielną dziewczyną.
![]() ![]() |
Ruda Kropka (offline) |
Post #14 22-08-2014 - 18:25:28 |
Szczecin |
Pięknie napisane, jestem wzruszona
![]() Jeśli z czegoś nie możesz wyjść to jeszcze możesz przez to przejść. Doświadczaj życia świadomie i uważnie. We wszystkim jest ukryty sens ![]() |
Ruda Kropka (offline) |
Post #16 02-10-2014 - 23:51:48 |
Szczecin |
Bardzo proszę
![]() Jeśli z czegoś nie możesz wyjść to jeszcze możesz przez to przejść. Doświadczaj życia świadomie i uważnie. We wszystkim jest ukryty sens ![]() |
ulik54 (offline) |
Post #18 18-06-2015 - 19:41:11 |
Ciechanów |
Witaj Aniu.Na imię mam Ula. Sądzę że pięknie opisałaś Swoją i nie tylko historię.Łezki kręciły się w oczach czytajc i tak sobie myślałam że byłaś bogatsza w wiedzę na temat tego paskudztwa. Pomimo trudnych doświadczeń byłaś tak jakby zahartowana co nie co jeśli tak można to ująć. Mnie niemalże w tym samym czasie /czerwiec 2010 r./ rutynowe badanie przesiewowe z programu świat zawalił się na głowę. Nikt z rodziny tego czegoś nie miał. Słyszałam i wiedziałam że taka choroba istnieje ale przecież mnie to nie dotyczy,aż tu nagle-ale cóż dobrze że wcześnie. I tak 22 sierpnia minie 5 lat od operacji.Wiele zmieniło się od tamtej pory. Uwielbiam czytać te historie ponieważ one utwierdzają w tym, że rak to nie wyrok, i ze można wyleczyć się jak niemalże z każdej innej choroby. Dziękuję Ci i pozdrawiam.
|
edytas40 (offline) |
Post #23 30-12-2020 - 15:46:19 |
|
ja chcialabym z kims porozmawiac kto ma zdiagnozowanego hormonozaleznego raka piersi, jak radzicie sobie ze stresem z tym zwiazanym. ja mam na przemian ,zlosc,zrezygnowanie,bezsilnosc, ja jestem dopiero po okolo7 miesiecznym leczeniu ,teraz hormono terapia, bardzo boje sie nawrotu choroby czy zmienilyscie styl zycia diete,napiszcie prosze pozdrawiam
|
mariannanna (offline) |
Post #24 30-03-2022 - 07:49:53 |
|
pięknie napisane, trzymam kciuki
www.znajdzkobiete.pl ogłoszenia towarzyskie sex ogłoszenia ogłoszenia matrymonialne |