Forum
/
O SERWISIE
/
Problemy użytkowników
/
Pytania na temat forum i strony Amazonki.net
/
Wątek
/
Strona 2
Wysłane przez Pyrunia
Al_la (offline) |
Post #1 27-10-2012 - 12:42:16 |
k/Warszawy |
Zdjęcie profilowe, a zdjęcie, które się wyświetla na forum, to 2 różne zdjęcia
![]() Jeśli zmieniasz jedno z nich, to drugie pozostaje bez zmian. Żeby zmienić awatar, czyli zdjęcie, które się pokazuje na forum trzeba: - wejść w profil - kliknąć w "ustawienia forum" - kliknąć w "mój awatar" - kliknąć w "przeglądaj" i wybrać zdjęcie z komputera, należy pamiętać o "Plik z avatarem może mieć maksymalnie 66 KB i rozmiar 100 x 100 pixeli. Typy plików które możesz dodawać jako avatar to: gif, jpg, png" - po wczytaniu zdjęcia, pokaże się ono poniżej (po prawej stronie) - należy go zaznaczyć klikając w kółeczko (z lewej strony zdjęcia) - na dole kliknąć "zapisz" - i gotowe ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #5 17-07-2014 - 10:31:40 |
k/Warszawy |
Przeniosłam Cię do wątku, który już był. Przeczytaj ten wątek i może uda Ci się wstawić awatar, choć w tym wątku podanych jest wiele linków, które już nie są aktywne. Jeśli Ci się nie uda, odezwij się. Napiszę Ci instrukcję
![]() Możesz jeszcze zajrzeć tutaj [amazonki.net] ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
677
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024