Gdzie zniknęły moje własne posty
Wysłane przez Halinka
Halinka (offline) |
Post #1 13-04-2013 - 12:26:34 |
|
Mam pytanko.
Wchodzę sobie do swojego domku, klikam "Forum", bo chcę poszukać własnego posta z kiedyś tam, a tu pokazuje mi, że ostatni wpis był w czerwcu 2012 roku, a przecież pisałam nie dalej jak wczoraj ![]() Co to się porobiło? ![]() Edit: sprawdziłam teraz: ten się pokazuje - tuż po tym sprzed 9 miesięcy Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 13-04-2013 - 12:28:51 przez Halinka. |
Al_la (offline) |
Post #2 13-04-2013 - 12:28:43 |
k/Warszawy |
[amazonki.net]
![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
dani (offline) |
Post #3 13-04-2013 - 12:40:25 |
|
Alu, ten link przenosi mnie w jakieś dziwne miejsce pt. szukaj i wyświetlają się posty różne_różniste..
Dodam, że klikając na "Ostatnio na forum" pojawia mi się kilka postów z dnia dzisiejszego, a potem z 26 marca. Zaznaczam, że postów mam nieprzeczytanych multum. I z pewnością ostatnie nie są z 26 marca. Chyba się coś popsuło. Czy może to jest ta zmiana serwera, o której kiedyś pisał Szpak ? Ale komunikatu nie zauważyłam. Chcesz rozśmieszyć Boga... Opowiedz mu o swoich planach.. |
Al_la (offline) |
Post #5 13-04-2013 - 12:56:25 |
k/Warszawy |
Halinko, klikasz na "forum" w swoim profilu, a potem na "więcej" (na szarym pasku).
Jeszcze możesz zjechać na sam dół i ustawić z jakiego okresu chcesz widzieć posty. Dani, u mnie jest wszystko tak, jak było, więc nie wiem, dlaczego u Ciebie jest inaczej. ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
dziubas (offline) |
Post #8 14-11-2013 - 14:16:16 |
Gdańsk |
Przyznaję bez bicia-nie czytałam dokładnie regulaminu, ale sądzę, że z niego wynika, że po 15 min. nie ma możliwości dodania do watku "zbyt wylewnego" postu
![]() ![]() specjalnego traktowania! Po prostu pytam z ciekawości-nic się już wtedy nie da zrobić? Pozdrowionka! ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
Szpaku (offline) |
Post #9 14-11-2013 - 15:21:36 |
Poznań |
dziubas zasady są następujące: -w ciągu 15 minut od napisania postu jest możliwość zmiany postu -gdy po napisaniu postu chcemy coś dodać, a nikt jeszcze poniżej naszego postu nie napisał edytujemy swój post. Nie piszemy post pod postem. -po 15 minutach nie ma możliwości edycji postu ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
451
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022