Gdzie zniknęły moje własne postymyśli

Wysłane przez Halinka 

Halinka (offline)

Post #1

13-04-2013 - 12:26:34

Mam pytanko.
Wchodzę sobie do swojego domku, klikam "Forum", bo chcę poszukać własnego posta z kiedyś tam, a tu pokazuje mi, że ostatni wpis był w czerwcu 2012 roku, a przecież pisałam nie dalej jak wczoraj niedowiarek
Co to się porobiło?pyta Cosik się spsuło?

Edit: sprawdziłam teraz: ten się pokazuje - tuż po tym sprzed 9 miesięcy

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 13-04-2013 - 12:28:51 przez Halinka.

Al_la (offline)

Post #2

13-04-2013 - 12:28:43

k/Warszawy 

[amazonki.net]

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

dani (offline)

Post #3

13-04-2013 - 12:40:25

Alu, ten link przenosi mnie w jakieś dziwne miejsce pt. szukaj i wyświetlają się posty różne_różniste..
Dodam, że klikając na "Ostatnio na forum" pojawia mi się kilka postów z dnia dzisiejszego, a potem z 26 marca.
Zaznaczam, że postów mam nieprzeczytanych multum. I z pewnością ostatnie nie są z 26 marca.
Chyba się coś popsuło.
Czy może to jest ta zmiana serwera, o której kiedyś pisał Szpak ?
Ale komunikatu nie zauważyłam.

Chcesz rozśmieszyć Boga... Opowiedz mu o swoich planach..

Halinka (offline)

Post #4

13-04-2013 - 12:50:49

Dzięki, Alu, przez Twój link je widzę, ale przez "Forum" w moim profilu nadal nie...

Al_la (offline)

Post #5

13-04-2013 - 12:56:25

k/Warszawy 

Halinko, klikasz na "forum" w swoim profilu, a potem na "więcej" (na szarym pasku).
Jeszcze możesz zjechać na sam dół i ustawić z jakiego okresu chcesz widzieć posty.

Dani, u mnie jest wszystko tak, jak było, więc nie wiem, dlaczego u Ciebie jest inaczej.

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

Halinka (offline)

Post #6

13-04-2013 - 13:13:20

Al_la
Halinko, klikasz na "forum" w swoim profilu, a potem na "więcej" (na szarym pasku).
W ten sposób widzę wszystko, ale przedtem widziałam od razu - dlatego zapytałam.

Norweg (offline)

Post #7

03-10-2013 - 09:19:04

Tez mi sie to zdarzylo, moj post znikl na kilka dni a potem sie pojawil spowrotem.. dziwne

dziubas (offline)

Post #8

14-11-2013 - 14:16:16

Gdańsk 

Przyznaję bez bicia-nie czytałam dokładnie regulaminu, ale sądzę, że z niego wynika, że po 15 min. nie ma możliwości dodania do watku "zbyt wylewnego" postu duży uśmiech Zdarza mi się to nie po raz pierwszy. Potem na ogół już nie chce mi się wracać do swojej cząstkowej wypowiedzi. Może to i lepiej i powinnam to z pokorą przyjąć jako znak z "góry" ?myśli Nie wymagam dla siebie
specjalnego traktowania! Po prostu pytam z ciekawości-nic się już wtedy nie da zrobić? Pozdrowionka! buzki

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

Szpaku (offline)

Post #9

14-11-2013 - 15:21:36

Poznań 

dziubas
Przyznaję bez bicia-nie czytałam dokładnie regulaminu, ale sądzę, że z niego wynika, że po 15 min. nie ma możliwości dodania do watku "zbyt wylewnego" postu duży uśmiech Zdarza mi się to nie po raz pierwszy. Potem na ogół już nie chce mi się wracać do swojej cząstkowej wypowiedzi. Może to i lepiej i powinnam to z pokorą przyjąć jako znak z "góry" ?myśli Nie wymagam dla siebie
specjalnego traktowania! Po prostu pytam z ciekawości-nic się już wtedy nie da zrobić? Pozdrowionka! buzki
dziubas zasady są następujące:
-w ciągu 15 minut od napisania postu jest możliwość zmiany postu
-gdy po napisaniu postu chcemy coś dodać, a nikt jeszcze poniżej naszego postu nie napisał edytujemy swój post. Nie piszemy post pod postem.
-po 15 minutach nie ma możliwości edycji postu

...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO...

zapraszamy fotografia dziecięca poznań
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 454
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 14207 dnia 25-04-2022