Gdzie ja mam swój domek ?
Szpaku (offline) |
Post #3 10-04-2010 - 14:55:36 |
Poznań |
tam możesz sobie komentować to co napisali inni słowa o mnie piszesz w swoim profilu: idziesz na górze w mój profil potem moja przystań potem o mnie I tam wpisujesz tekst który inni widzą w twojej przystani możesz też kliknąć tutaj [amazonki.netprofile] a przeniesie cię do miejsca gdzie możesz to zmienić ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 10-04-2010 - 14:56:25 przez Szpaku. |
dani (offline) |
Post #4 11-04-2010 - 09:37:12 |
|
Ja też podłączę się pod pytanie Lusi...
Rozumiem z tego,że komentarze w Moim profilu to ..wymiana serdeczności... Bardzo miła,ale czasem się chce napisać coś więcej..Tak jak np.na starym forum w Osobistych... "O mnie" wpisujemy raz....Bo zamieszczamy tam rzeczy najistotniejsze... Czy nie ma miejsca na takie sobie pisanie...osobiste ? Chcesz rozśmieszyć Boga... Opowiedz mu o swoich planach.. |
Agaba190 (offline) |
Post #5 11-04-2010 - 09:52:30 |
k/Warszawy |
Ja rozumiem,że właśnie Moja Przystań to ten stary wątek osobisty. Po to są ustawienia prywatności. Wpuszczasz tych, do których masz zaufanie i z którymi chcesz dyskutować na tzw. prywatne tematy. Do dyskusji ogólnych wg mnie służą watki Pogaduszki.
Każdy jak wejdzie w swój profil, widzi czy sa jakies waidomości (posty) u swoich znajomych, którzy równiez przypisali cię do siebie. Zrozumiałam, że wpuszczenie kogoś do siebie działa tylko w jedną stronę. Tzn. ja wpuszczam i możesz u nmnie pisać i czytac, ale jeżeli mnie nie wpuscisz do siebie to ja nie będę widziała Twojej Przystani. Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia. Mark Twain |
dani (offline) |
Post #6 11-04-2010 - 10:09:54 |
|
Czyli Agabo...Moja przystań - komentarze do profilu?
Hm...Próbowałam tam trochę popisać... Nie wiem,czy może dlatego,że "koloruję" i zmieniam czcionkę,ale mogę tam zamieścić jedynie 3000 znaków. A to jest Pikuś...Mały Pikuś.... Szkoda by była wielka stracić możliwość pisania,bo duzo mi daje dzielenie się z Wami tym,co robie,czym się bawię... Poza tym ..dzieki temu poznajemy się trochę bardziej osobiście... Dzięki Agawo za odpowiedź.Może Szpak też coś skrobnie.. Chcesz rozśmieszyć Boga... Opowiedz mu o swoich planach.. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 11-04-2010 - 10:10:28 przez dani. |
Szpaku (offline) |
Post #7 11-04-2010 - 10:39:45 |
Poznań |
moja przystań to jest miejsce do pisania osobistych spraw.
Tylko Tam macie wpływ na to kto tam zagląda. Dani nie rozumiem dlaczego miałaś byś stracić możliwość pisania? Przecież w twojej przystani możesz pisać co chcesz o sobie. A jeżeli chcesz pisać o innych sprawach to na forum znajdziesz wiele wątków tematycznych. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #9 11-04-2010 - 11:07:04 |
Poznań |
jeżeli te 3000 znaków będzie mało możemy zwiększyć
...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
ajaka (offline) |
Post #10 11-04-2010 - 12:29:51 |
40km od Warszawy |
Będzie mało!!!!....Jeśli choruje się kilka lat to w tym czasie zdarzyło się wiele różnych sytuacji...chciałam opisać to nie na zasadzie data-badanie-wynik itp,ale dopisując moje odczucia i nie zmieściłam się ze swoim tekstem .....nie wiedziałam co zrobić, na razie skopiowałam go sobie do Worda żeby mieć czas na wymyślenie jak to rozwiązać.....
"Jeszcze nigdy tak nie było żeby jakoś nie było.." ....Szwejk |
Al_la (offline) |
Post #11 11-04-2010 - 12:30:09 |
k/Warszawy |
Wkleiłam do swojej przystani tekst.
Jak na mnie, to wchodzi dużo Przyjdę to skasuję. W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Grażyna1 (offline) |
Post #12 12-04-2010 - 13:35:14 |
Warszawa |
A ja cóś za stara na te zmiany jestem czy co ? Jakoś nie umiem się w tym wszystkim odnaleźć. Nie czuję takiej więzi z dziewczynami jak to było na starym forum. Nie bardzo wiem jak śledzić - co u której się dzieje . Tak - każdy sobie skrobie w swoim wątku - i co ?
|
b_angel (offline) |
Post #14 12-04-2010 - 13:39:41 |
radom |
Grażynko
w wydarzeniach masz informacje, że ktoś dodał komentarz w profilu innego użytkownika forum- to tak samo jakbyś widziała, że ktoś wpisał się w wątku osobistym danej dziewczyn. Czyli masz info, że tam się "coś dzieje" więc możesz zajrzeć, przeczytać, skomentować na starym wątku też każdy skrobał w swoim wątku ale do innych tez zaglądał i TU jest tak samo . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... |
Al_la (offline) |
Post #15 12-04-2010 - 13:44:58 |
k/Warszawy |
Ciekawe, gdzie Wy tą chemię czułyście w wątkach na starym forum.
Mój wątek wyciągnęłam z 7-ej strony pół roku nie używany. I tylko 2 osoby się po mnie wpisały. Większość osób była w takiej samej sytuacji. Wy też swoich nie nadużywałyście. Macie cały dział "Nasza codzienność". Tam można chemię poczuć W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Agaba190 (offline) |
Post #16 12-04-2010 - 13:50:12 |
k/Warszawy |
No może Alu masz rację (ja dzisiaj bardzo zgodna jestem), ale siedzę właściwie bardzo często na forum - bo nie chce czegoś przegapić i później pytać, a nie zauwazyłam, że doszedł mi komentarz w moim własnym profilu. Doszedł wczoraj , zorientowałam się dziś.
Poza tym dochodza do mnie takie dziwne informacje o komentarzach i nie kumam o co chodzi. (przesłałam ci zrzut ekranu na priv.) Poza tym nie podoba mi sie, że mój post nie pokazuje sie mnie jako coś nowego. Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia. Mark Twain Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 12-04-2010 - 13:51:21 przez Agaba190. |
b_angel (offline) |
Post #17 12-04-2010 - 13:54:01 |
radom |
Agaba
no niestety tak już jest, że jak jesteśmy do czegoś przyzwyczajeni to potem nam trudno przestawić się na nowe ale prawda jest taka, że ja tez od miesięcy nie zaglądałam do "swojego" wątku ...... a tutaj powoli połapiesz się o co biega w tych informacjach no a do swojej przystani niestety trzeba zaglądać - bo nie ma powiadomienia, że ktoś się nam wpisał ........... . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... |
Al_la (offline) |
Post #18 12-04-2010 - 13:59:46 |
k/Warszawy |
Agatko, cierpliwości. Na razie wszyscy robią rekonesans
Ja mam około 70 znajomych i nie wiem, czy do 20 zajrzałam. U Ciebie byłam Się naumiemy, to będziemy śmigać W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #19 12-04-2010 - 14:01:53 |
k/Warszawy |
Przed chwilą zajrzałam. Masz 3 strony komentarzy, a u Mamotsy przed chwilą pierwszy napisałam
W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
agawa (offline) |
Post #20 12-04-2010 - 22:10:22 |
okolice |
Nie chcę zakłądac oddzielnego wątku - to poskarżę się na jeszcze jedną niedogodność związaną z tematem powyżej. Jak jestem na forum na bieżąco, to jest ok. Ale jak mnie nie ma np cały dzień, to późńiej na stronie pod profilem się nie mieszczą wszystkie powiadomienia o nowych wpisach u znajomych. I tak coś przeoczę.... i nie będę na bieżąco.... I co? trzeba szukać po wszystkich profilach?....
No to sobie znowu pomarudziłam |
Szpaku (offline) |
Post #24 13-04-2010 - 22:39:36 |
Poznań |
pytanie przeniesione do nowego tematu [amazonki.netdyskusje] ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 13-04-2010 - 22:42:31 przez Szpaku. |
lulu (offline) |
Post #25 16-04-2010 - 13:04:18 |
k/Kwidzyna |
Mam wrażenie, że mój domek ciągle jest zamknięty, jest tak czy nie. Chyba będziecie musieli użyć łomu aby włamać się do mnie, czyżby nie zatrzasnęło w środku?
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
lulu (offline) |
Post #27 16-04-2010 - 13:13:17 |
k/Kwidzyna |
W prywatności mam wszędzie ptaszki więc powinno być otwarte dla wszystkich a nie jest.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
Kasia_W (offline) |
Post #28 16-04-2010 - 13:18:01 |
Zduńska Wola |
w zakładce "moja przystań" również ?
jeśli tak, to powinnaś to zgłosić jako błąd na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
Al_la (offline) |
Post #30 16-04-2010 - 13:23:22 |
k/Warszawy |
Lulu, podaj mi swoje hasło, to sprawdzę.
Potem sobie hasło możesz zmienić, wchodząc w ustawienia konta W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |