Gdzie ja mam swój domek ?

Wysłane przez luska 

Agaba190 (offline)

Post #1

16-04-2010 - 13:23:37

k/Warszawy 

Uff znalazłam:
"Pamiętajcie, że ptaszek przy oznaczaniu prywatności oznacza "pozwolenie".
Jeśli jest w galerii "kto może"...to znaczy, że ptaszek zezwala.
Po ustawieniu prywatności każdą z 4 stron (galeria, dane kontaktowe, znajomi i o mnie trzeba zaakceptować klikając na "zapisz".

Pisze o tym, bo w dalszym ciągu mam dużą grupę znajomych, którzy mnie wpuścili (zaprosili), ale do tej pory nie wiem do czego " - to kopia postu Ali

Chodzi o to , że każdą strone akceptujesz oddzielnie. Ja tak nie zrobiłam i tez miałam problemy

Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia.
Mark Twain

jadwiga61 (offline)

Post #2

16-04-2010 - 13:25:28

Szczecin 

To usuń ptaszki

lulu (offline)

Post #3

16-04-2010 - 13:52:11

k/Kwidzyna 

Poczekam na działania Ali, pewnie się okaże żem jednak tuman komputerowy, ale co tam ważne aby wszystko chodziło.

Na Forum od 07 lutego 2008

2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu
2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna
Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

Al_la (offline)

Post #4

16-04-2010 - 14:02:13

k/Warszawy 

Działań nie było. Czekałam, aż się wylogujesz, bo obie nie mogłyśmy być pod jednym nickiem.
I nagle patrze, a domek otwarty. To weszłam duży uśmiech

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

lulu (offline)

Post #5

16-04-2010 - 14:13:18

k/Kwidzyna 

Chyba w ostatniej chwili poniosła mnie ambicja. Po przeczytaniu postu Agaby coś błysnęło i rzutem na taśmę udało się.

Na Forum od 07 lutego 2008

2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu
2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna
Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

Agaba190 (offline)

Post #6

16-04-2010 - 18:19:11

k/Warszawy 

Ciesze sie, że Ci się udało.
Ale to jest tylko i wyłącznie zasługa Ali.buziak
Ja ją po prostu zacytowałam.

Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia.
Mark Twain

magdunka (offline)

Post #7

21-04-2010 - 03:07:31

Witaj Szpaku!Może i fajne to nowe forum, może się w nim kiedyś odnajdę ale na razie to jest mi żal i trochę jestem zła , bo na starym niedawno zaczęłam się poruszać bez problemu, czytałam wątki które podnosiły mnie na duchu, miałam też swój i jak miała doła to czytałam co dziewczyny pisały i dodawało mi to otuchy.Rozumiem zmiany , ulepszenia i co tam jeszcze ale wraz z zamknięciem starego forum , zabrano wpisy dziewczyn które były bardzo cenne i ważne dla mnie.Jestem dzień przed zabiegiem i bardzo chciałam podzielić się swoimi emocjami z innymi ale niestety na miejscu starego pojawiło się nowe i nie mam pojęcia jak tu się poruszać.I albo ja nie mogę znaleźć albo nie ma tu wielu osób które były na poprzednim forum.
smutnysmutnyI Szpaku ja nawet nie wie czy odczytam cośco może ma odpiszesz.bezradny

Szpaku (offline)

Post #8

21-04-2010 - 07:32:30

Poznań 

magdunka niestety nigdy wszystkim się nie dogodzi.
Wg mnie to nowe forum jest bardziej czytelna,lepiej ułożone i prostsze.
Proszę zajrzyj najpierw [amazonki.net]
tam są instrukcję poruszania się po forum i stronie. Masz opisane wszystkie funkcje.
Aby poznać trzeba ćwiczyć smiling smiley Zapraszam więc do testowego.
A co do starego forum to zawsze można poczytać. Komunikat jak się dostać itp pojawi się zaraz w komunikatach.

...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO...

zapraszamy fotografia dziecięca poznań
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 450
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 14207 dnia 25-04-2022