śledzenie wątku
Szpaku (offline) |
Post #2 10-04-2010 - 17:43:41 |
Poznań |
w twoim profilu funkcjach forum wszystkie śledzone wątki są pokazane
tam możesz zobaczyć kiedy ktoś coś napisał możesz też ustawić czy chcesz być powiadamiana mailowo o nowych postach ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #4 10-04-2010 - 17:47:47 |
Poznań |
byłem szybszy ![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
BeataM (offline) |
Post #8 10-04-2010 - 23:21:28 |
|
nie ma nigdzie 1 funkcji żeby zaznaczyć, że chcę powiadomienia mailowe ze wszystkich wątków, w których pojawiły się wpisy Dziewczyn ?
na starym forum była opcja w profilu do zaznaczenia, przewijałam sobie potem w mailowej poczcie wpisy i wiedziałam wszystko , teraz kurcze strasznie dużo czasu zajmuje otwieranie kolejnych wątków i przewijanie... na Forum od 17 lipca 2006r. |
Al_la (offline) |
Post #9 10-04-2010 - 23:25:47 |
k/Warszawy |
Jest na dole czarnymi literkami "Wysyłaj powiadomienia na mój adres e-mail o nowych odpowiedziach"
![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Katty (offline) |
Post #12 11-04-2010 - 14:17:26 |
Warszawa |
A mnie irytuje, że teraz się wszystko czyta od końca. Tzn nie tak jak w starym forum od góry do dołu tylko od dołu do góry. Albo moze ja cos źle robię?
![]() Mam na myśli wpisy w moim profilu. I we wszystkich profilach. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 11-04-2010 - 14:19:00 przez Katty. |
Szpaku (offline) |
Post #13 11-04-2010 - 14:27:16 |
Poznań |
Katty robisz wszystko dobrze. Czytanie w taki sposób jest związane z funkcją pisania komentarzy i czytaniem. Testowaliśmy funkcję czytania tak jak na forum, ale nie zdała ona egzaminu. Więc wybraliśmy taką formę czytania jak na wszystkich blogach ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Al_la (offline) |
Post #14 11-04-2010 - 18:17:23 |
k/Warszawy |
Może ja jeszcze uściślę, co to znaczy, że nie zdała egzaminu, bo dobrze wiem, ze z góry do dołu czyta się lepiej. Otóż w profilu była funkcja tak jak na blogu, więc nie tak, jak nam się podobało. Kiedy poprosiliśmy o zmianę, zeby było tak, jak na forum pojawiła się niedogodność. Otóż po dokonaniu wpisu przenosiło nas od razu na 1 stronę "Mojej przystani". Tak więc po napisaniu nie można było zobaczyć, co się napisało. Trzeba było szukać. Łatwo jest znaleźć, jak są 2-3 strony, ale jak będzie 200 ![]() Zrezygnowaliśmy z takiego rozwiązania. Stąd ten niezdany egzamin ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
ToJa (offline) |
Post #17 19-04-2010 - 18:53:31 |
|
no....zaczynam sie wnerwiac ......nie jestem teraz czytaczem od dechy do dechy....moze cos przeoczyłam....może cos robie nie tak....ale co wejde na forum to jest inaczej...... śledź watek wyczaiłam...wiem co i jak....ale dlaczego nie ma śledź profil.......wczoraj jak kliknęłam w mój profil, to mi sie wyświetlało w którym profilu (u moich znajomych) ktoś cos nowego napisał....dzisiaj mam tylko dane odnośnie mojego profilu.......no to jak.....mam biegac do każdego znajomego i patrzec co tam nowego.....no przeca czasu mi nie starczy....
![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 19-04-2010 - 18:54:12 przez ToJa. |
Al_la (offline) |
Post #18 19-04-2010 - 19:04:56 |
k/Warszawy |
![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |