Moje posty
vredka (offline) |
Post #1 18-05-2010 - 16:08:26 |
Warszawa |
Widzisz, z opcji profilowych sprawdziłam tylko znalezienie znajomych i wstawienie zdjęcia, odkryłam też historię choroby, a resztę opcji będę dopiero eksplorować. Pisanie w profilu wyświetla się jakoś na stronie forum czy jest widocznie tylko dla znajomych? Mam wrażenie, że to jednak nie będzie to samo...
Nothing's over 'til it's over. |
Al_la (offline) |
Post #2 18-05-2010 - 16:10:40 |
k/Warszawy |
Jeśli nie ograniczysz dostępu do swojego profilu tylko dla znajomych, wszyscy tam będą mogli pisać
![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #4 18-05-2010 - 16:22:18 |
k/Warszawy |
Każdy użytkownik po zarejestrowaniu, czyli nowy ma profil otwarty dla wszystkich. Nie musi nic kombinować.
Wystarczy tylko w nim pisać i czytać odpowiedzi. Ty też już masz kilka wpisów. ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Szpaku (offline) |
Post #5 18-05-2010 - 21:53:01 |
Poznań |
vredka tak jak alla napisała pisz u siebie w profilu
![]() Z czasem spokojnie wszystko opanujesz ![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Janina.S (offline) |
Post #11 02-12-2014 - 10:27:42 |
widły Soły i Wisły |
Moje posty ----- zostały przeniesione ----- Adminy - bardzo dziękuję i doceniam pracę i spostrzegawczość.
No taka gapa ze mnie ze nie znalazłam "Osteopo...." i załozyłam nowy wątek - przepraszam za kłopot . Dobrze że KTOŚ czuwa ![]() a jak ? ..gdzie? wpisać słowo ---hasło żeby wyskoczył dany wątek - czy jest taka możliwość ? jeszcze raz dziękuję ![]() .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
Szpaku (offline) |
Post #12 02-12-2014 - 11:42:44 |
Poznań |
na górze strony jest okienko wyszukaj w serwisie Wpisujesz dane słowo klikasz enter i wyszukuje jeżeli chcesz zawęzić wyszukiwanie tylko do forum zaznaczasz po wyszukiwaniu wyszukaj na forum. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Janina.S (offline) |
Post #13 02-12-2014 - 11:50:57 |
widły Soły i Wisły |
Aż się zarumieniłam i usmiałam - pierwsza - najpierwsza linijka od góry to - "wyszukaj w serwisie" -
![]() .b...d z i ę k u j ę .... ![]() .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
benia666 (offline) |
Post #14 10-04-2019 - 18:13:56 |
|
A ja mam pytanie odnośnie Forum bo tak - wchodzę na forum żeby sprawdzić czy ktoś przeczytał mój wpis i co? I jest już 133 strony przy czym u mnie wyświetla się strona z początku istnienia amazonek a wpisy lądują na koniec co jest bardzo niewygodne ponieważ muszę przejść przez wszystkie posty do ostatniej strony z tego roku. Czy nie można tego odwrócić tak żeby wyświetlała się bieżąca strona z postami a nie z roku 2010
![]() |
Zdziwiona71 (offline) |
Post #15 10-04-2019 - 18:21:37 |
Bialystok |
|
Krynia58 (offline) |
Post #16 10-04-2019 - 18:46:44 |
Warszawa |
Benia, najlepiej tak jak pisze Zdziwiona wchodzić z zakładki "ostatnio na forum". Jeżeli jednak wchodzisz w konkretny wątek, masz możliwość kliknięcia w "ostatni post".
![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |