"Odznacz wszystkie jako przeczytane"
Wysłane przez ajaka
ajaka (offline) |
Post #1 14-04-2010 - 00:48:17 |
40km od Warszawy |
Czy na stronie forum, tam gdzie są wątki można by dorobić opcję"odznacz wszystkie jako przeczytane".....nie wszystkie tematy mnie interesują, jest ich dużo więcej niż na starym forum....nie dam rady codziennie tego przeczytać....chciałabym móc odznaczyć po każdym wejściu na forum że już to czytałam. Przy następnym wejściu miałabym tylko bierzące....teraz aby znikły mi te wątki muszę wejść do każdego....uciążliwe to jest....A może coś przegapiam????Może taka możliwość jest tylko ja jej nie odkryłam?????
"Jeszcze nigdy tak nie było żeby jakoś nie było.." ....Szwejk ![]() |
Szpaku (offline) |
Post #2 14-04-2010 - 06:55:48 |
Poznań |
na stronie głównej forum obok nazwy każdego działu jest opcja zaznacz jako przeczytane.
Możesz też wejść klikając na nazwę działu i pojawia się lista wątków. Tam też jest funkcja odznacz jako przeczytane, którą możesz stosować do wybranych działów. Pamiętajmy że funkcja odznacz jako przeczytane pojawia się tylko w przypadku gdy jesteśmy zalogowani. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Al_la (offline) |
Post #3 14-04-2010 - 12:20:24 |
k/Warszawy |
Jest też funkcja, która zaznacza wszystkie nowe wątki na całym forum, jako przeczytane. Znajduje się pod napisem "ostatnio na forum"
![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Haniap. (offline) |
Post #5 20-04-2010 - 21:51:39 |
Poznań |
Mam problemik: Kiedy chcę przeczytać nowe posty klikam na chorągiewkę i czytam od miejsca, gdzie poprzednio skończyłam. To chyba robię ok. ? Dzisiaj, kiedy wracam do "Ostatnio na forum" znowu mam same chorągiewki, nawet tam. gdzie czytałam i nie ma nic nowego. Sprawdziłam kilka razy i ciągle tak jest. Proszę o pomoc
![]() "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |
Szpaku (offline) |
Post #6 20-04-2010 - 22:45:14 |
Poznań |
Niestety dzisiaj na forum dużo postów było przenoszonych do odpowiednich działów. I mamy problem bo po przenosinach zaznaczają się jako nieprzeczytane. Wg mnie to mogą być te przypadki. Pracujemy nad tym problemem ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
557
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022