pytanie do eksperta

Wysłane przez anetakot 

anetakot (offline)

Post #1

13-01-2015 - 15:05:45

Witajcie,
jestem nowa i wybaczcie ale albo mam zaćmienie albo sama nie wiem co grinning smiley ale nie mogę zadać pytania ekspertowi. No niby wchodzę na stronkę ekspert radzi, klikam na konkretnego eksperta, który odpowiada w danym miesiącu i widzę tylko jego opis a pod tym pytania innych osób. Gdzie jest to okienko na moje pytanie???przewraca_oczy

Al_la (offline)

Post #2

13-01-2015 - 16:58:39

k/Warszawy 

Nie wybieraj eksperta kliknięciem, tylko na dole strony z ekspertami jest okienko, gdzie trzeba wpisać pytanie. W treści pytania (np. na początku) możesz wskazać eksperta uśmiech

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

anetakot (offline)

Post #3

13-01-2015 - 17:50:42

No oczywista oczywistość duży uśmiech dziękuję!!!

kryr (offline)

Post #4

20-09-2015 - 16:54:30

Witam! Mam dokładnie ten sam problem, piszę w tym okienku na dole, ale ciągle zgłasza mi "popraw błędy w formularzu", a ja nie rozumiem już co jest nie tak, gdyż piszę prawidłowy kod z obrazka, pytanie ma powyżej 20 znaków, zachowana interpunkcja i niestety nie mogę wysłać pytania.. Proszę o podpowiedź.

dziubas (offline)

Post #5

20-09-2015 - 17:00:58

Gdańsk 

moze trzeba bylejaki tytuł albo znak w tytule postawic...

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

Al_la (offline)

Post #6

21-09-2015 - 10:20:17

k/Warszawy 

dziubas
moze trzeba bylejaki tytuł albo znak w tytule postawic...

Dziubasku, a gdzie Ty widzisz miejsce do wpisania tytułu, bo u mnie takiej rubryczki nie ma?
Tytuł się wstawia wysyłając wiadomość prywatną, a do doktora pisze się tutaj [amazonki.net]

Kryr, udało Ci się wysłać?

Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

kryr (offline)

Post #7

26-09-2015 - 12:12:27

Witam! Niestety nie mogę wysłać, "popraw błędy w formularzu" nie wiem już o co chodzi, bardzo bym chciała zadać to pyatnie, ale obawiam się, że z jakiegoś powodu jest to niemożliwe.. Pozdrawiam wszystkich

Al_la (offline)

Post #8

26-09-2015 - 12:13:25

k/Warszawy 

Jeśli nie masz nic przeciwko, wyślij do mnie na pw, a ja wyślę za Ciebie smiling smiley

dziubas (offline)

Post #9

26-09-2015 - 12:55:09

Gdańsk 

Ale no własnie mi sie popyrtało z wysyłaniem wiadomości bo takie trudności na poczatku miałam! Alu chyle czoło przed twoja czujnościa. Bogu niech bede dziei , ze dał nam Ciebie! prositak::

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 507
Największa liczba gości online: 14207 dnia 25-04-2022