pytanie do eksperta
Wysłane przez anetakot
anetakot (offline) |
Post #1 13-01-2015 - 15:05:45 |
|
Witajcie,
jestem nowa i wybaczcie ale albo mam zaćmienie albo sama nie wiem co ![]() ![]() |
Al_la (offline) |
Post #2 13-01-2015 - 16:58:39 |
k/Warszawy |
Nie wybieraj eksperta kliknięciem, tylko na dole strony z ekspertami jest okienko, gdzie trzeba wpisać pytanie. W treści pytania (np. na początku) możesz wskazać eksperta
![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
kryr (offline) |
Post #4 20-09-2015 - 16:54:30 |
|
Witam! Mam dokładnie ten sam problem, piszę w tym okienku na dole, ale ciągle zgłasza mi "popraw błędy w formularzu", a ja nie rozumiem już co jest nie tak, gdyż piszę prawidłowy kod z obrazka, pytanie ma powyżej 20 znaków, zachowana interpunkcja i niestety nie mogę wysłać pytania.. Proszę o podpowiedź.
|
dziubas (offline) |
Post #5 20-09-2015 - 17:00:58 |
Gdańsk |
moze trzeba bylejaki tytuł albo znak w tytule postawic...
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
Al_la (offline) |
Post #6 21-09-2015 - 10:20:17 |
k/Warszawy |
Dziubasku, a gdzie Ty widzisz miejsce do wpisania tytułu, bo u mnie takiej rubryczki nie ma? Tytuł się wstawia wysyłając wiadomość prywatną, a do doktora pisze się tutaj [amazonki.net] Kryr, udało Ci się wysłać? ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
dziubas (offline) |
Post #9 26-09-2015 - 12:55:09 |
Gdańsk |
Ale no własnie mi sie popyrtało z wysyłaniem wiadomości bo takie trudności na poczatku miałam! Alu chyle czoło przed twoja czujnościa. Bogu niech bede dziei , ze dał nam Ciebie!
![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
507
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022