Czcionki - kolory i ich rozmiar
Wysłane przez Agaba190
Agaba190 (offline) |
Post #1 17-04-2010 - 06:56:28 |
k/Warszawy |
Czy mozna by było zrobic, żeby standardowo czcionki byłu wieksze i np. czarne albo ciemnogranatowe. Nie ukrywam, że obecnie mam problemy i szybko męczą mi sie oczy.
Nie wiem czy inni tez maja taki problem, bo jak do tej pory nikt nie zadał takiego pytania. I pewnie wyjdę, na taka co marudzi, ale trudno. ![]() ![]() Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia. Mark Twain |
Dortek (offline) |
Post #4 19-04-2010 - 00:22:06 |
|
To ja zapytam, czy system nie mógłby 'pamiętać' naszych preferencji dot. rodzaju, rozmiaru i koloru czcionek. Za każdym razem muszę klikać na te 3 ikonki.
Oczywiście żyć się z tym da, ale tak pytam... może coś się 'załatwi', albo znajdzie się jakieś proste rozwiązanie ograniczające się do 'jednego' kliknięcia. Tak sobie marzę... Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
Szpaku (offline) |
Post #5 19-04-2010 - 07:02:15 |
Poznań |
tutja dyskusja na ten temat: [amazonki.netdyskusje] ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
434
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022