"ostatnio na forum"
mag_dag (offline) |
Post #3 26-04-2010 - 16:52:48 |
Sosnowiec |
Grażynko, pokazują się posty z wszystkich działów, ale ten, który piszemy same tam nie wyskakuje - widzisz go tylko zaraz po napisaniu a jak ponownie klikasz na "ostatnio na forum", to już go tam nie ma
Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
Grażyna1 (offline) |
Post #5 26-04-2010 - 18:42:17 |
Warszawa |
Rozumiem.
![]() No, ale teraz mam "jeszcze lepiej". Mianowicie gdy teraz wchodzę na "ostatnio na forum " to otwiera mi się strona - z przepisem który dodałam do kacika smakosza ! i - tfu, tfu - nie chce być inaczej. I nic wiecej ! Ki diabeł ??? No i po co ja ten przepis zamieściłam , mam same klopoty ![]() |
Szpaku (offline) |
Post #6 26-04-2010 - 19:01:24 |
Poznań |
Grażyna w ustawieniach najnowszych czytania najnowszych postów można sobie zmieniać ustawienia.
Może zmieniłaś i wyświetla tylko jeden dział? Ja mam tak ![]() kliknij na obrazek a przeniesie Cie do galerii gdzie zobaczysz w dużych rozmiarach ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 26-04-2010 - 19:02:15 przez Szpaku. |
Grażyna1 (offline) |
Post #7 26-04-2010 - 19:29:41 |
Warszawa |
Szpaczku - pomóż mi bo ja już chyba zupełnie stetryczałam albo na oczy mi pada ! Gdzie klikać aby dostosować te ustawienia ??? Ufff, na starość to pod piecem "koronki" odmawiać a nie uczyć się nowego !
Teraz " ostatnio na forum " po prostu nie otwiera mi się zupełnie - i już ![]() |
Szpaku (offline) |
Post #8 26-04-2010 - 19:53:52 |
Poznań |
a co się Tobie otwiera jak klikniesz [amazonki.net]
...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #10 26-04-2010 - 20:09:52 |
Poznań |
wchodzisz klikając na samym dole?
![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #12 26-04-2010 - 20:37:44 |
Poznań |
jeżeli tak to chyba pojawił się jakiś błąd
![]() Już zgłaszam ![]() Pytałem tak dokładnie bo przed zgłoszeniem muszę mieć pewność że robimy wszystko dobrze ![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Haniap. (offline) |
Post #14 27-04-2010 - 19:40:25 |
Poznań |
Mam pytanie i nie jestem pewna, czy tutaj o to pytać, ale co tam. Pytam
![]() Często dziewczyny piszą np. w wątku o przytulaniu, że już dziękują za kciuki, a szczegóły opisały u siebie... Więc biegnę do domku takiej konkretnej koleżanki i nic tam nie mogę znaleźć. Co to znaczy : "napisałam u siebie" .... Czy to nie chodzi o domek? Może ja jakaś wścibska jestem? ![]() "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |
Agaba190 (offline) |
Post #17 27-04-2010 - 21:59:31 |
k/Warszawy |
Tzn. możesz napisać komentarz?. Masz taka opcję "dodaj komentarz"?.
Jak wejdziesz w Mój profil to masz taka opcję moi znajomi. I tam możesz zobaczyć znajomych, których ty dodałaś i oddzielnie tych, którzy Ciebie dodali. Sprawdź, czy jesteś u nich "dodana" ![]() Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia. Mark Twain Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 27-04-2010 - 22:01:43 przez Agaba190. |
Haniap. (offline) |
Post #20 28-04-2010 - 20:26:21 |
Poznań |
Dziękuję, spróbuję tylko, że teraz akurat nie potrzebuję tej umiejętności, a jak znam siebie, będę potrzebowała kiedy zapomnę...
![]() Już wiem o co mi chodziło. Ktoś napisał, że więcej wiadomości u mnie. I właśnie cały czas nie wiem, co to jest "u mnie"? Kiedy wchodzę do domku tam nie ma żadnego tekstu do przeczytania. Nie ma nic więcej.... O to mi chodziło ![]() "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 28-04-2010 - 20:29:31 przez Haniap.. |
b_angel (offline) |
Post #21 28-04-2010 - 20:45:23 |
radom |
Jeżeli ktoś ograniczył dostęp do swojej przystani tylko dla znajomych a nie dodał Ciebie do znajomych to nie przeczytasz co tam napisała ta osoba i jej znajomi ....... tak to działa ... i ja też nie do każdego mogę zajrzeć ... ![]() . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... ![]() |