Ekspert
iwa (offline) |
Post #1 15-12-2011 - 09:47:46 |
|
Witam
Mam pytanie do szanownej administracji ,jestem nowa i nie bardzo jeszcze zorientowana w kwestii poruszania się po forum,więc pytam. Wysłałam pytanie do eksperta(tak mi sie wydaje,że poszło)ale nigdzie nie znalazłam info na ten temat tzn nie wiem czy poszło czy nie. Druga sprawa,jak długo czekamy na odpowiedź ? Takiego info też nie potrafię nigdzie znaleźć ,taki internetowy gamoń ze mnie. Pozdrawiam |
Al_la (offline) |
Post #2 15-12-2011 - 10:31:07 |
k/Warszawy |
Iwo, nigdzie nie widać, czy pytanie poszło i doszło
Twoje sprawdziłam i doszło. Na odpowiedź czekamy różnie. My wysyłamy pytania do eksperta, a kiedy on odpowie - nie ma zasady i reguły. Trzeba cierpliwie czekać. Nie jesteś gamoń W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
mag_dag (offline) |
Post #3 15-12-2011 - 10:44:28 |
Sosnowiec |
ależ widać po prawidłowym wysłaniu pytania nad całym panelem do wysyłania pojawia się zielony pasek z napisem "Twoje pytanie zostało wysłane." (zupełnie tak samo jak po prawidłowo wysłanej wiadomości na priv) gdy źle przepiszemy kod z obrazka pojawia się czerwony pasek z napisem "popraw błędy w formularzu" iwo, pytanie wysłałaś 13 grudnia, a czekamy jeszcze na odpowiedzi na pytania z 2 XII - trzeba się uzbroić w cierpliwość, nie mamy na to wpływu Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
Al_la (offline) |
Post #4 15-12-2011 - 10:49:11 |
k/Warszawy |
Oczywiście, że taki napis widać, ale jak widać, nie każdy w takie informacje wierzy W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
mag_dag (offline) |
Post #5 15-12-2011 - 11:12:25 |
Sosnowiec |
oj tam Alunia,
iwa nie napisała, że nie dowierza napisowi, tylko napisała, że wysłała pytanie (tak jej się wydaje) i nie znalazła ino, że pytanie poszło - a info jest na zielonym tym samym Twoja odpowiedź, że nigdzie nie widać czy pytanie poszło nie jest dokładna Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-12-2011 - 11:13:48 przez mag_dag. |
iwa (offline) |
Post #6 15-12-2011 - 12:12:09 |
|
Śmiejcie się,śmiejcie Ja czasami kalkulatorem telewizor próbuję przełączyć,więc u mnie wszystko jest możliwe .
Żadnego zielonego paska nie widziałam,pomijając fakt,że pięciokrotnie próbowałam owe zapytanie wysłać ale co tam,nauczę się tego forum i mam nadzieję głupich pytań zadawać nie będę. Dziękuję Wam za wyjaśnienie,chociaż nie ukrywam,że mnie zmartwiłyście bo zatrzymałam się w martwym punkcie i nie wiem co dalej ze mną.Jakieś tam propozycje padły ale nie wiem czy są słuszne i konieczne,jeśli już "machina" medyczna ruszy będzie pozamiatane bo mogę nie doczekać odpowiedzi eksperta,cóż trudno a może po prostu mam stracha ? Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-12-2011 - 12:13:49 przez iwa. |
dani (offline) |
Post #8 15-12-2011 - 12:23:13 |
|
Iwa, a nie możesz zadać tego pytania na forum?
Tyle nas tutaj jest. Każda z jakimiś doświadczeniami. Dziewczyny świetnie się znają na metodach leczenia. Szkolą się. Może ktoś Ci coś podpowie. Edycja; Tylko żeby nie było, że forum mądrzejsze od eksperta. O nie_nie. Tylko miałabyś jakąś podpowiedź nieco szybciej. Później doszłaby odpowiedź eksperta i wybierasz, co uważasz dla siebie za najlepsze. Chcesz rozśmieszyć Boga... Opowiedz mu o swoich planach.. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-12-2011 - 12:24:55 przez dani. |
iwa (offline) |
Post #9 15-12-2011 - 12:41:13 |
|
dani no widzisz,zakuty łeb zaraz zapytam tylko znajdę odpowiedni dział |
andzia73 (offline) |
Post #11 19-04-2013 - 20:40:27 |
Gdańsk |
porady ekspertów masz tu:[amazonki.net] na odpowiedź trzeba poczekać chwilkę
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 19-04-2013 - 20:40:58 przez andzia73. |
Szpaku (offline) |
Post #13 19-04-2013 - 21:57:55 |
Poznań |
laleczka ostatnio nazbierało się trochę pytań do eksperta. W ciągu kilku następnych dni pewnie kolejka zostanie rozładowana i czas oczekiwania ulegnie skróceniu.
O statusie pytania będziesz informowana mailowo. Czekasz już 4 dni i pewnie na początku tygodnia odpowiedź będzie na stronie ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Al_la (offline) |
Post #15 17-06-2013 - 22:38:46 |
k/Warszawy |
Wejść w swój profil, potem w "ustawienia forum" i wymazać to, co widzisz w rubryce "podpis", a potem na dole z lewej strony kliknąć "wyślij"
W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
AniaP (offline) |
Post #17 03-07-2013 - 14:30:18 |
Warszawa |
Witam
Jestem tu nowa i nam pytanie. Czy pytanie wysłane do esperta, który w danym miesiącu nie był wskazany jako odpowiadający pozostanie bez odpowiedzi, czy mam cierpliwie czekać na odpowiedź? Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 03-07-2013 - 14:30:50 przez AniaP. |
Szpaku (offline) |
Post #18 03-07-2013 - 15:19:51 |
Poznań |
Aniu o wszystkich sprawach odnośnie pytania będziesz informowana mailowo.
Wysłałaś pytanie do Dr Wiraszki. Niestety zrezygnował już z udzielania porad w naszym serwisu. Pytanie zostanie przekazane do nowego eksperta który będzie dyżurował już w najbliższych dniach. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #21 06-08-2013 - 13:42:26 |
Poznań |
tak
w ciągu najbliższych dni oczekujemy pierwszych odpowiedzi na zadane pytania. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #24 07-10-2013 - 12:47:42 |
Poznań |
z tego konta nie było żadnego pytania ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
karolina21 (offline) |
Post #25 10-12-2013 - 17:48:18 |
Strzelce Krajeńskie |
|
Szpaku (offline) |
Post #26 10-12-2013 - 20:37:28 |
Poznań |
karolina widziałem pytanie w kolejce. Jest w następnej paczce do wysłania.
Niestety jak pewnie wiesz przez jakiś czas nie było eksperta który odpowiadał by na pytania. teraz ekspert już jest i sukcesywnie kolejka z pytaniami się skraca. O wszystkich statusach pytania będziesz informowana mailowo. Przepraszam że musisz tyle czekać. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
XWESTA (offline) |
Post #27 06-03-2014 - 08:57:51 |
Luboń |
Witam
Zaczynam miec watpliwosci, czy moje pytanie do eksperta zostalo prawidlowo wyslane. Poprzednim rqzem mialam odpowiedz po kilku dniach, a tym razem wczoraj minal tydzien i cisza. Stad wlasnie moja watpliwosc. Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam |