Ekspert
iwa (offline) |
Post #1 15-12-2011 - 09:47:46 |
|
Witam
Mam pytanie do szanownej administracji ![]() Wysłałam pytanie do eksperta(tak mi sie wydaje,że poszło)ale nigdzie nie znalazłam info na ten temat tzn nie wiem czy poszło czy nie. Druga sprawa,jak długo czekamy na odpowiedź ? Takiego info też nie potrafię nigdzie znaleźć ![]() ![]() Pozdrawiam |
Al_la (offline) |
Post #2 15-12-2011 - 10:31:07 |
k/Warszawy |
Iwo, nigdzie nie widać, czy pytanie poszło i doszło
![]() Twoje sprawdziłam i doszło. Na odpowiedź czekamy różnie. My wysyłamy pytania do eksperta, a kiedy on odpowie - nie ma zasady i reguły. Trzeba cierpliwie czekać. Nie jesteś gamoń ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
mag_dag (offline) |
Post #3 15-12-2011 - 10:44:28 |
Sosnowiec |
ależ widać ![]() po prawidłowym wysłaniu pytania nad całym panelem do wysyłania pojawia się zielony pasek z napisem "Twoje pytanie zostało wysłane." (zupełnie tak samo jak po prawidłowo wysłanej wiadomości na priv) gdy źle przepiszemy kod z obrazka pojawia się czerwony pasek z napisem "popraw błędy w formularzu" iwo, pytanie wysłałaś 13 grudnia, a czekamy jeszcze na odpowiedzi na pytania z 2 XII - trzeba się uzbroić w cierpliwość, nie mamy na to wpływu ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
Al_la (offline) |
Post #4 15-12-2011 - 10:49:11 |
k/Warszawy |
Oczywiście, że taki napis widać, ale jak widać, nie każdy w takie informacje wierzy ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
mag_dag (offline) |
Post #5 15-12-2011 - 11:12:25 |
Sosnowiec |
oj tam Alunia,
iwa nie napisała, że nie dowierza napisowi, tylko napisała, że wysłała pytanie (tak jej się wydaje) i nie znalazła ino, że pytanie poszło - a info jest na zielonym tym samym Twoja odpowiedź, że nigdzie nie widać czy pytanie poszło nie jest dokładna ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-12-2011 - 11:13:48 przez mag_dag. |
iwa (offline) |
Post #6 15-12-2011 - 12:12:09 |
|
Śmiejcie się,śmiejcie
![]() ![]() Żadnego zielonego paska nie widziałam,pomijając fakt,że pięciokrotnie próbowałam owe zapytanie wysłać ![]() Dziękuję Wam za wyjaśnienie,chociaż nie ukrywam,że mnie zmartwiłyście bo zatrzymałam się w martwym punkcie i nie wiem co dalej ze mną.Jakieś tam propozycje padły ale nie wiem czy są słuszne i konieczne,jeśli już "machina" medyczna ruszy będzie pozamiatane bo mogę nie doczekać odpowiedzi eksperta,cóż trudno ![]() ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-12-2011 - 12:13:49 przez iwa. |
dani (offline) |
Post #8 15-12-2011 - 12:23:13 |
|
Iwa, a nie możesz zadać tego pytania na forum?
Tyle nas tutaj jest. Każda z jakimiś doświadczeniami. Dziewczyny świetnie się znają na metodach leczenia. Szkolą się. Może ktoś Ci coś podpowie. Edycja; Tylko żeby nie było, że forum mądrzejsze od eksperta. O nie_nie. Tylko miałabyś jakąś podpowiedź nieco szybciej. Później doszłaby odpowiedź eksperta i wybierasz, co uważasz dla siebie za najlepsze. Chcesz rozśmieszyć Boga... Opowiedz mu o swoich planach.. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-12-2011 - 12:24:55 przez dani. |
iwa (offline) |
Post #9 15-12-2011 - 12:41:13 |
|
dani no widzisz,zakuty łeb ![]() ![]() |
andzia73 (offline) |
Post #11 19-04-2013 - 20:40:27 |
Gdańsk |
porady ekspertów masz tu:[amazonki.net] na odpowiedź trzeba poczekać chwilkę
![]() ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 19-04-2013 - 20:40:58 przez andzia73. |
Szpaku (offline) |
Post #13 19-04-2013 - 21:57:55 |
Poznań |
laleczka ostatnio nazbierało się trochę pytań do eksperta. W ciągu kilku następnych dni pewnie kolejka zostanie rozładowana i czas oczekiwania ulegnie skróceniu.
O statusie pytania będziesz informowana mailowo. Czekasz już 4 dni i pewnie na początku tygodnia odpowiedź będzie na stronie ![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Al_la (offline) |
Post #15 17-06-2013 - 22:38:46 |
k/Warszawy |
Wejść w swój profil, potem w "ustawienia forum" i wymazać to, co widzisz w rubryce "podpis", a potem na dole z lewej strony kliknąć "wyślij"
![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
AniaP (offline) |
Post #17 03-07-2013 - 14:30:18 |
Warszawa |
Witam
Jestem tu nowa i nam pytanie. Czy pytanie wysłane do esperta, który w danym miesiącu nie był wskazany jako odpowiadający pozostanie bez odpowiedzi, czy mam cierpliwie czekać na odpowiedź? Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 03-07-2013 - 14:30:50 przez AniaP. |
Szpaku (offline) |
Post #18 03-07-2013 - 15:19:51 |
Poznań |
Aniu o wszystkich sprawach odnośnie pytania będziesz informowana mailowo.
Wysłałaś pytanie do Dr Wiraszki. Niestety zrezygnował już z udzielania porad w naszym serwisu. Pytanie zostanie przekazane do nowego eksperta który będzie dyżurował już w najbliższych dniach. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #21 06-08-2013 - 13:42:26 |
Poznań |
tak
![]() w ciągu najbliższych dni oczekujemy pierwszych odpowiedzi na zadane pytania. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #24 07-10-2013 - 12:47:42 |
Poznań |
z tego konta nie było żadnego pytania ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
karolina21 (offline) |
Post #25 10-12-2013 - 17:48:18 |
Strzelce Krajeńskie |
|
Szpaku (offline) |
Post #26 10-12-2013 - 20:37:28 |
Poznań |
karolina widziałem pytanie w kolejce. Jest w następnej paczce do wysłania.
Niestety jak pewnie wiesz przez jakiś czas nie było eksperta który odpowiadał by na pytania. teraz ekspert już jest i sukcesywnie kolejka z pytaniami się skraca. O wszystkich statusach pytania będziesz informowana mailowo. Przepraszam że musisz tyle czekać. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
XWESTA (offline) |
Post #27 06-03-2014 - 08:57:51 |
Luboń |
Witam
Zaczynam miec watpliwosci, czy moje pytanie do eksperta zostalo prawidlowo wyslane. Poprzednim rqzem mialam odpowiedz po kilku dniach, a tym razem wczoraj minal tydzien i cisza. Stad wlasnie moja watpliwosc. Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam |