Forum
/
O SERWISIE
/
Problemy użytkowników
/
Pytania na temat forum i strony Amazonki.net
/
Wątek
/
Strona 2
logowanie
Wysłane przez kgs
Haniap. (offline) |
Post #2 17-04-2010 - 13:55:53 |
Poznań |
A ja jednak będę marudzić.... Robię ptaszka tam gdzie piszecie, a właściwie zrobiłam go...
![]() ![]() "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |
Szpaku (offline) |
Post #6 17-04-2010 - 15:32:57 |
Poznań |
i zgłosił
![]() Czekamy do poniedziałku ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
lulu (offline) |
Post #9 20-04-2010 - 20:40:08 |
k/Kwidzyna |
Właśnie przed chwilą mnie wywaliło, bez powodu.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
lulu (offline) |
Post #11 23-04-2010 - 18:30:52 |
k/Kwidzyna |
Jak to jest, że przy niektórych profilach data rejestracji jest z tego roku (nie mam na myśli nowo przybyłych), a przy innych data rejestracji jest zgodna z datą ze starego forum. Chciałam się upewnić co do jednej osoby i właśnie ta data pomogła mi w tym.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
mag_dag (offline) |
Post #12 23-04-2010 - 18:56:09 |
Sosnowiec |
lulu, osoby, które rejestrowały się same podczas testowania portalu - mają datę zgodną z rejestracją na obecnym forum
osoby, które zostały przeniesione za pomocą maila - mają datę przeniesioną ze starego forum pracujemy nad tym, by wszyscy użytkownicy mieli daty zgodne z pierwszą rejestracją (nawet z całkiem_pierwszego forum) Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
dani (offline) |
Post #13 26-04-2010 - 17:55:15 |
|
O właśnie...Biegałam i szukałam i znalazłam...
Wytropiłam dzisiaj osobę,która ma datę zarejestrowania - 11-05-2008 r.Specjalnie pognałam do Szpaka,żeby sprawdzić,jak jest u Niego.On ma datę rejestracji chyba styczeń 2010... Zastanawiałam się,co jest.Ale widzę,że pracę nad tym trwają.... ![]() Trochę to teraz zabawne,bo forumowiczki teoretycznie są dłużej na forum od założyciela.. ![]() Chcesz rozśmieszyć Boga... Opowiedz mu o swoich planach.. |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.