Gdzie się podziały posty z mojej przystani???!!! 
Wysłane przez dziubas
dziubas (offline) |
Post #1 20-08-2017 - 22:56:04 |
Gdańsk |
Zniknęły z mojego domku wszystkie posty! Podobnie ma Wandka, tylko u niej posty wpisane w domku znikaja po jakimś czasie, najpierw myślałam, ze ona sama kasuje, ale w rozmowie wydało sie, że ustawienia ma prawidłowe i wcale ich nie zmieniała, posty z "domku" same znikają, uważam, ze to najwyraźniej jakis defekt...
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #2 20-08-2017 - 23:44:46 |
Gdańsk |
Ba! Jagodula dopisała swój post i nagle sie odnalazły, ale był komunikat "nie było żadnych wydarzeń dotyczących Twojego profilu"...
![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
Al_la (offline) |
Post #3 21-08-2017 - 12:45:00 |
k/Warszawy |
Dziubasku, jeśli chodzi o komunikat, który dokładnie brzmi "Brak wydarzeń dotyczących Twojego profilu", a który pewnie widzisz klikając na "wydarzenia" nie oznacza, że posty w Twoim domku zniknęły
![]() Ten komunikat informuje, że w ostatnim okresie (nie pamiętam ilu dni) nikt nic u Ciebie nie napisał. Ja też tak mam w tej chwili ![]() U Wandki jest inaczej i jeśli Ona sama nie kasuje to mogą kasować roboty google, ale podejrzane, że się tylko na Nią uwzięły ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
dziubas (offline) |
Post #4 21-08-2017 - 13:09:39 |
Gdańsk |
a ira sama zamknęła domek? bo coraz wiecej osób widze z pozamykanymi domkami... gdybym Wandce nie powiedziała, ze tak ma nie wiedziałaby do dzisiaj, bo ona wpada na forum jak pershing i do domku przeważnie nie zagląda!
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
Szpaku (offline) |
Post #5 30-01-2018 - 16:29:26 |
Poznań |
naprawione.
Wszystkie komentarze w domkach zostaly przywrócone i wprowadziłem dodatkowe zabezpieczenie przed robotami ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
431
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022