Gdzie się podziały posty z mojej przystani???!!! myśli

Wysłane przez dziubas 

dziubas (offline)

Post #1

20-08-2017 - 22:56:04

Gdańsk 

Zniknęły z mojego domku wszystkie posty! Podobnie ma Wandka, tylko u niej posty wpisane w domku znikaja po jakimś czasie, najpierw myślałam, ze ona sama kasuje, ale w rozmowie wydało sie, że ustawienia ma prawidłowe i wcale ich nie zmieniała, posty z "domku" same znikają, uważam, ze to najwyraźniej jakis defekt...

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

dziubas (offline)

Post #2

20-08-2017 - 23:44:46

Gdańsk 

Ba! Jagodula dopisała swój post i nagle sie odnalazły, ale był komunikat "nie było żadnych wydarzeń dotyczących Twojego profilu"...
język

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

Al_la (offline)

Post #3

21-08-2017 - 12:45:00

k/Warszawy 

Dziubasku, jeśli chodzi o komunikat, który dokładnie brzmi "Brak wydarzeń dotyczących Twojego profilu", a który pewnie widzisz klikając na "wydarzenia" nie oznacza, że posty w Twoim domku zniknęły uśmiech
Ten komunikat informuje, że w ostatnim okresie (nie pamiętam ilu dni) nikt nic u Ciebie nie napisał. Ja też tak mam w tej chwili duży uśmiech

U Wandki jest inaczej i jeśli Ona sama nie kasuje to mogą kasować roboty google, ale podejrzane, że się tylko na Nią uwzięły duży uśmiech

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

dziubas (offline)

Post #4

21-08-2017 - 13:09:39

Gdańsk 

a ira sama zamknęła domek? bo coraz wiecej osób widze z pozamykanymi domkami... gdybym Wandce nie powiedziała, ze tak ma nie wiedziałaby do dzisiaj, bo ona wpada na forum jak pershing i do domku przeważnie nie zagląda!

Szpaku (offline)

Post #5

30-01-2018 - 16:29:26

Poznań 

naprawione.
Wszystkie komentarze w domkach zostaly przywrócone i wprowadziłem dodatkowe zabezpieczenie przed robotami

...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO...

zapraszamy fotografia dziecięca poznań
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 431
Największa liczba gości online: 14207 dnia 25-04-2022