Szwankuje w Mój profil zakładka Moja Przystań

Wysłane przez dziubas 

dziubas (offline)

Post #1

22-01-2021 - 21:40:19

Gdańsk 

Od niedawna zauwazyłam, gdy jestem w Mój profil i chce wejśc w Moja Przystań to wyświetla mi się pod szrym paskiem: Dane podstawowe , O mnie , Historia choroby i dopiero jak kliknę w Różowy pasek Przejdź do podglądu i dopiero wtedy wyswietla się prawdziwa Moja Przystań. Wcześniej wybranie Moja przystań skutkowało od razu wyświetleniem zakładek: Galeria, Znajomi, Dane kontaktowe, Forum, Przebieg choroby. Nie ma sprawy - moge sie nauczyc po nowemu wchodzic do mojej przystani ale takie zmiany zaskakują trochę...bezradnyniezdecydowany

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 22-01-2021 - 21:48:10 przez dziubas.

myszka (offline)

Post #2

26-01-2021 - 06:05:02

Poznań 

Dziubasku jak klikasz w moją przystań tak jak piszesz, to zobacz że po twojej prawej stronie jest różowy prostokąt z napisem „przejdź do podglądu” , kliknij w niego a wtedy zobaczy wpisy ze swojej przystani. Natomiast różowy prostokąt będzie miał wpis „przejdź do edycji”

Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz...serce

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 26-01-2021 - 06:05:52 przez myszka.

dziubas (offline)

Post #3

26-01-2021 - 14:59:38

Gdańsk 

Ja z tego teraz korzystam Myszkoserce ale wczesniej mimo różowego porostokata wchodziłam z profilu od razu do Mojej przystani.

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

jackbuffe (offline)

Post #4

18-08-2022 - 11:24:09

This is truly an practical and first-rate information for all. Thanks for sharing this to us and extra power. Robinhood wallet | Robinhood Login | Cash App

Mcafee.com/activate | Office.com/setup
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 630
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 14207 dnia 25-04-2022