poczta
vredka (offline) |
Post #3 18-05-2010 - 16:50:00 |
Warszawa |
Nie znalazłam swojego lekarza ani placówki, zostałam przekierowana do formularza kontaktowego, napisałam, po czym dostałam komunikat: "Wystąpił błąd serwera pocztowego, prosimy spróbować ponownie za jakiś czas." Spróbuję, ale błąd zgłaszam.
2 próba: ten sam błąd. Wklejam też treść maila: "Na liście lekarzy nie znalazłam dr Mentraka z CO Ursynów ani placówki PFESO na Nowogrodzkiej. (mazowieckie w obu przypadkach) Pozdrawiam" Nothing's over 'til it's over. |
Al_la (offline) |
Post #4 18-05-2010 - 18:15:57 |
k/Warszawy |
Tutaj [amazonki.net] podaj dane lekarza: tytuł naukowy, imię i nazwisko i specjalizację.
PFESO nie ma w wykazie, bo nie jest to lecznica, która ma podpisaną umowę z NFZ. Jeśli pacjentka podaje lekarza, który pracuje w PFESO, to w zakładce lekarza ta placówka figuruje, jako "gabinet prywatny". ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
vredka (offline) |
Post #5 18-05-2010 - 19:11:02 |
Warszawa |
Alu, zarówno Nagadowska, Chmielewski jak i Mentrak pracują w obu (CO Ursynów i PFESO).
Osobiście bardzo sobie PFESO chwalę, szkoda, że wykaz obejmuje tylko placówki związane z NFZ. Ustalę imię pana doktora i wkleję we wskazanym wątku. Tymczasem formularz nadal zwraca błąd. Nothing's over 'til it's over. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 18-05-2010 - 19:13:38 przez vredka. |
joanna_w29 (offline) |
Post #6 13-08-2010 - 05:17:55 |
Szczyrk |
Witam, próbuję wysłać wiadomość z formularza Kontakt i od kilku dni niezmiennie dostaję komunikat:
Wystąpił błąd serwera pocztowego, prosimy spróbować ponownie za jakiś czas. Poczytałam, i to co chciałam wysłać dodaję w wątku Baza szpitali i lekarzy. Pozdrawiam ![]() osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ![]() albo przez wiadomość prywatną |
joanna_w29 (offline) |
Post #8 13-08-2010 - 09:39:40 |
Szczyrk |
Dziękuję
![]() osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ![]() albo przez wiadomość prywatną |
Al_la (offline) |
Post #9 09-05-2013 - 21:34:57 |
k/Warszawy |
Coś mi poczta świruje.
Na górze pojawiła się cyferka 11, a tyle listów jeszcze nie miałam ![]() Kiedy weszłam okazało się, ze mam jedną wiadomość, ale przeczytaną wczoraj. Sama się oznaczyła jako nieprzeczytana. ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Szpaku (offline) |
Post #10 10-05-2013 - 10:58:34 |
Poznań |
dziwne
![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
sasky7 (offline) |
Post #11 23-06-2013 - 17:31:58 |
Warszawa |
Do Szpaka
Chciałabym się dowiedzieć gdzie się podziały moje WYSŁANE wiadomości - te od założenia konta na amazonki.net, tj. od 18.03.2013 do 12.05.2013r? Pytam, bo w poczcie, w zakładce WYSŁANE najstarsza wiadomość jest z 12.05. I jest tylko jedna strona. W odróżnieniu od ODEBRANYCH, gdzie stron są 3 i najstarsza jest rzeczywiście pierwszą odebraną w forumowej poczcie. Pozdraviam ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 23-06-2013 - 17:33:05 przez sasky7. |
Al_la (offline) |
Post #12 23-06-2013 - 18:24:55 |
k/Warszawy |
Sprawdziłam u siebie i też mam najstarszą wysłaną wiadomość z 9.05.13, a otrzymaną z 01.07.10.
Coś się musiało zadziać ![]() Może wtedy, kiedy serwer padł - chyba 20.06. Na szczęście weszłam w kilka wiadomości w "odebranych" i wysłane nie zniknęły. ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Szpaku (offline) |
Post #14 28-06-2013 - 19:05:34 |
Poznań |
doszedłem już do tego
![]() Wszystkie wiadomości wysłane są dostępne. Niestety nie pojawiają się linki do przechodzenia na następne strony ![]() Już szukam przyczyny. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Janina.S (offline) |
Post #15 31-07-2013 - 18:42:11 |
widły Soły i Wisły |
Też mam problem ...
na różowej belce u góry mam ..."Poczta (2) " ... i klikam i nic nie wchodzi , nie da się odczytać . Pomożecie ? ![]() .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
Janina.S (offline) |
Post #26 01-09-2013 - 19:50:31 |
widły Soły i Wisły |
A u mnie dalej wiszą te "2" wiadomości ... reset - wylogowanie - klikanie - sprawdz. powiadomień itd nic a nic
nie rusza .....proszę o pomoc , skasowanie lub ...no co jeszcze . ![]() .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
Szpaku (offline) |
Post #27 01-09-2013 - 21:14:56 |
Poznań |
janino napisz do mnie na gg
![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
patrycja23 (offline) |
Post #29 06-09-2013 - 10:55:08 |
Poznań |
Rowniez mam problem z wysylaniem wiadomoscI. Nie wysyla ich po prostu. Jezeli to ma jakis wplyw to uzywam smortfona i tabletu.
Ważny komunikat w sprawie użytkowniczki Patrycja23. [amazonki.net] Kliknij aby przeczytać |
endżi (offline) |
Post #30 06-09-2013 - 12:38:46 |
Warszawa i okolice |
Podpisuje sie obiema recyma
![]() ![]() ![]() Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz |