poczta
Szpaku (offline) |
Post #1 06-09-2013 - 15:00:32 |
Poznań |
po prawidłowym wysłanie będzie komunikat na zielonym tle. Jest taki komunikat
te problemy macie tylko z smartfona tabletu ? czy przez www też? ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
patrycja23 (offline) |
Post #3 07-09-2013 - 21:15:29 |
Poznań |
Tylko smartfon i tablet. Da sie cos z tym zrobic?
Ważny komunikat w sprawie użytkowniczki Patrycja23. [amazonki.net] Kliknij aby przeczytać |
Szpaku (offline) |
Post #5 09-09-2013 - 09:40:13 |
Poznań |
jaki system operacyjny w smartfonach? znajdę i sprawdzę ![]() maju zobacz czy nie masz przepełnionej skrzynki ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #7 09-09-2013 - 10:19:04 |
Poznań |
ok muszę poszukać kogoś z takim adndroidem
![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
patrycja23 (offline) |
Post #8 09-09-2013 - 11:43:06 |
Poznań |
U mnie android 4.2
Ważny komunikat w sprawie użytkowniczki Patrycja23. [amazonki.net] Kliknij aby przeczytać |
Szpaku (offline) |
Post #9 09-09-2013 - 11:51:00 |
Poznań |
dziewczyny, a macie jakieś komunikaty przy wysyłaniu? Na górze powinien być pasek zielony lub czerwony ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
patrycja23 (offline) |
Post #10 09-09-2013 - 12:04:28 |
Poznań |
U mnie jest tak:
Wykryto blad. Prosze sprobowac ponownie za pomoca przycisku,,wyslij,, . Wczoraj byl tez komunikat dokladnie nie pamietam, ale cos w stylu ,ze adres nadawcy nie rozpoznany. Ale przy kolejnej probie juz bylo,ze wykryto blad... Ważny komunikat w sprawie użytkowniczki Patrycja23. [amazonki.net] Kliknij aby przeczytać |
endżi (offline) |
Post #11 09-09-2013 - 14:07:03 |
Warszawa i okolice |
O to, to ![]() A i jeszcze zdjęć nie mogę komentować z mojego smartfona (podobny komunikat) ![]() Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz |
patrycja23 (offline) |
Post #12 09-09-2013 - 14:13:10 |
Poznań |
Rowniez nie moge komentowac zdjec ani dodawac komentarzy w swoik domku.
patrycja23 (offline) |
Post #14 09-09-2013 - 20:38:23 |
Poznań |
Andziu sprawdzila.
blad podczas autoryzacji nadawcy wiadomosci. Szpaku zdzialamy cos w tym kierunku? Czy nic z tego niw bedzie? ![]() Ważny komunikat w sprawie użytkowniczki Patrycja23. [amazonki.net] Kliknij aby przeczytać |
Szpaku (offline) |
Post #16 09-09-2013 - 22:07:47 |
Poznań |
zadziałamy ![]() jak będziecie mieć 5 minut na testy proszę o kontakt na GG ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
myszka (offline) |
Post #21 14-09-2013 - 08:31:58 |
Poznań |
Maju ja nie napisałam tego po to żebys ty właśnie trzy dni temu zgłosiła sie do Szpaka na gg, tylko wtedy kiedy będziesz miała czas. Piszesz wtedy kiedy masz problem, a Szpaku Ci odpisał... czasami trudno poprzez post: nie mogę wysłać poczty zdiagnozować problem.
A, że nie masz czasu śledzic odpowiedzi... ![]() Może ciasteczka ( cookies ) trzeba wyczyścić. Może z innej przeglądarki spróbować. ![]() Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz... ![]() |
Renka623 (offline) |
Post #22 14-09-2013 - 18:18:24 |
|
A ja też nie mogę wysłać żadnej wiadomości /już e trzy dni temu/a najgorsze to to że jak napiszę i dam wyślij to pojawi sie komunikat na czerwono ze nie rozpoznaje adresu i co napisałam to zniknie a ja jestem wcześnie rodzona i nie bardzo bede wiedziała jak dostanę takie pytanie j.w.Pozdrawiam
|
anna2008 (offline) |
Post #23 17-09-2013 - 12:14:43 |
Bydgoszcz |
U mnie dzisiaj po zalogowaniu przy znaczku poczty pojawiły się 4 wiadomości,które chyba miałam dostać,ale po wejsciu do skrzynki odbiorczej okazało się ,że nic nowego nie przyszło,przez chwilę jeszcze pokazywało się,że wiadomości są nieodebrane,a teraz już nie....a,i nie dostałam powiadomienia na e-mail,że coś przyszło.....jakieś zjawy pocztowe chyba
![]() "Przyszłość, zanim wkracza, zawsze przedtem puka." - Francois Mauriac ![]() "To co się dzieje teraz i po 'teraz' ,tak długo nie ma znaczenia,dopóki jutro jutra,jest takie samo,jak wczoraj wczoraj" |
Szpaku (offline) |
Post #24 17-09-2013 - 12:24:30 |
Poznań |
zobacz czy nie masz powiadomień o dodaniu do znajomych ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
anna2008 (offline) |
Post #25 17-09-2013 - 13:16:01 |
Bydgoszcz |
Wszystko sprawdziłam nic nowego nie weszło,powiadomienia o dodaniu też nie,przy powtórnym logowaniu nie było informacj,że jest coś w skrzynce pocztowej.
Ale czytam tu wyżej w tym wątku,że :Cytuję kdadak,wysyłałam 2 wiadomości do Anny 2008,może to to co nie może dojśc. ![]() "Przyszłość, zanim wkracza, zawsze przedtem puka." - Francois Mauriac ![]() "To co się dzieje teraz i po 'teraz' ,tak długo nie ma znaczenia,dopóki jutro jutra,jest takie samo,jak wczoraj wczoraj" |
Szpaku (offline) |
Post #26 17-09-2013 - 14:03:53 |
Poznań |
i ustaliliśmy wspólnie błąd ![]() Tak więc dla osób piszących z tabletów polecamy opere ![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
patrycja23 (offline) |
Post #27 17-09-2013 - 14:18:27 |
Poznań |
potwierdzam po dlugim szukaniu bledow okazalo sie , ze to przegladarka...
![]() Opera jest ![]() ![]() poczta dziala Ważny komunikat w sprawie użytkowniczki Patrycja23. [amazonki.net] Kliknij aby przeczytać |
Szpaku (offline) |
Post #29 20-09-2013 - 14:10:27 |
Poznań |
napisz do mnie na gg to razem rozwiążemy problem GG 4037361 ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |