Ankiety
Wysłane przez Szpaku
Szpaku (offline) |
Post #1 03-01-2013 - 20:12:48 |
Poznań |
Mamy na stronie głównej możliwość umieszczania ankiet
Może macie propozycje pytań do sond? jeżeli tak proszę o wysyłanie pytań poprzez nasz formularz kontaktowy. Znajdziecie go: [amazonki.net] ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 03-01-2013 - 20:14:12 przez Szpaku. |
Al_la (offline) |
Post #2 08-01-2013 - 15:30:56 |
k/Warszawy |
Te nasze ankiety/sondy są nie_za_bardzo.
Można sobie naklikać odpowiedzi, ile się chce i wszystko zlicza. Po kliknięciu powinny się pokazywać wyniki i powinno je być widać przy każdym wejściu z tego samego IP. W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Szpaku (offline) |
Post #3 08-01-2013 - 15:59:38 |
Poznań |
sonda jest formą zabawy
Nie wiem czy komuś będzie się chciało klikać tylko dlatego aby postawić na swoim ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Al_la (offline) |
Post #4 15-01-2013 - 19:49:00 |
k/Warszawy |
Miałam tu odpisać i zapomniałam.
Jeśli sondy będą takie "zabawowe", jak dotychczas, to pewnie, ze nikomu się nie będzie chciało Ale czasami osoba, która robi ankietę, chce ją traktować poznawczo, a wyniki wykorzystać. I jeśli pytania podzielą publiczność, to może byś różnie z tymi wynikami Ot chociażby pytanie, czy zostawić modyfikację, którą zrobiłeś na portalu, czy wrócić do starej funkcji W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Szpaku (offline) |
Post #5 16-01-2013 - 09:03:22 |
Poznań |
sondy będą tylko zabawowe
...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
715
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024