Nowa funkcja "Pomoc serwisu Amazonki.net"
Wysłane przez Szpaku
Szpaku (offline) |
Post #1 04-07-2013 - 15:13:21 |
Poznań |
Serwis Amazonki.net jest miejscem spotkań największej grupy amazonek w Polsce. Codziennie odwiedza nas około 3000 osób. Ostatnio przybywa coraz więcej nowych użytkowników portalu. Z pewnościa wielu z nich ma pytania odnośnie działania serwisu, klubów amazonek lub samej choroby jaką jest rak piersi.Dzięki użytkownikom serwisu na naszym forum można odszukać odpowiedzi na większość pytań, które nurtują nowo zarejestrowane osoby. czytaj więcej |
Szpaku (offline) |
Post #2 04-07-2013 - 15:19:13 |
Poznań |
zapraszam do korzystania z nowej funkcji
![]() jeżeli macie pytania odnośnie działania śmiało pytajcie na w tym wątku lub wykorzystując nową funkcjonalność ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
dziubas (offline) |
Post #3 04-07-2013 - 16:34:18 |
Gdańsk |
Dziękuję Szpaku!
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
filipinka35 (offline) |
Post #4 04-07-2013 - 18:22:38 |
|
Funkcja ta mnie się bardzo podoba. Już korzystałam z niej
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #5 04-07-2013 - 22:57:43 |
Tomaszów Mazowiecki |
Fajny pomysł
![]() |
elisabeth (offline) |
Post #6 27-08-2013 - 11:11:45 |
Lubuskie |
Pisałam o pomoc bo bardzo ciężko mi się łączy lub zmienia posty i też dostałam odpowiedz problemy techniczne -spóbuj później.Mam wielkie problemy z poruszaniem się po forum,szukałam konta na wsparcie i z trudem znalazłam .Ładowanie czy łączenie trwa bardzo długo .Co może byc tego przyczyną?
W życiu wszystko ma swój zmierzch. Tylko noc kończy się świtem. |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
924
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024