Ostrzeżenia i kasowanie postów.
Szpaku (offline) |
Post #1 03-03-2011 - 12:04:29 |
Poznań |
Od dzisiaj od godziny 12 wszystkie obraźliwe posty na forum będą kasowane.
Użytkownik otrzyma w każdym przypadku ostrzeżenie. W przypadku trzech ostrzeżeń będzie blokada wejścia na forum przez tydzień. Sytuacja zrobiła się bardzo ciężka. Bardzo proszę o zgłaszanie wszystkich obraźliwych postów tylko i wyłącznie do mojej osoby! Może być PW, mail Wszystkie osoby które chcą porozmawiać na temat forum zapraszam dzisiaj na 22.00 do słuchania radia pozytyw. Będzie możliwość zadzwonienia poprzez skyp i rozmowy na antenie. Aby zadzwonić należy dodać użytkownika radiopozytyw do znajomych. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #3 03-03-2011 - 15:11:51 |
Poznań |
Dzisiaj też zostanie dodana nowa funkcjonalność.
Pojawi się możliwość czytania i moderacji zgłoszonych postów w domkach. Funkcjonalność ta zostanie dodana tylko i wyłącznie dla mnie. W przypadku obraźliwych postów w domkach proszę o zgłaszanie ich do mnie poprzez kliknięcie zgłoś naruszenie lub na PW lub mail. Ostrzeżenia i odpoczynek od forum będą działać tak samo jak postów na forum. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #4 03-03-2011 - 15:15:41 |
Poznań |
bardzo proszę o moderację swoich wpisów jeżeli są one obraźliwe, a powstały po godzinie 12.
Po 18 mam informację że funkcjonalność będzie działać. I wtedy będą rozpatrywane wszystkie zgłoszenia. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Perła (offline) |
Post #5 03-03-2011 - 21:27:21 |
Łódź |
Czyli zgłaszamy, a Ty decydujesz, czy to jest obraźliwe? I w przypadku, gdy komuś się nie spodoba, że napiszę np.że jest ch...pogoda wkraczasz z kasownikiem?
![]() ![]() Serdecznie pozdrawiam! www.perla.nets.pl |
Szpaku (offline) |
Post #6 03-03-2011 - 21:29:34 |
Poznań |
dokladnie tak. Niestety ktoś musi podjąć decyzje. I będę to ja ![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #7 03-03-2011 - 21:44:18 |
Poznań |
ale oczywiście tylko i wyłącznie gdy post będzie obrażał kogoś (osobę, grupę osób itp.)
Gdy napiszesz że pogoda jest ch.... to tego nie będę kasował bo pogodzie chyba wszystko jedno jak się o niej wyrażasz. ![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #10 02-04-2013 - 16:05:45 |
Poznań |
posty które zostały usunięte w żaden sposób nie były niewygodne.
Zostały usunięte bo dyskusja jaka się toczyła nie byla odpowiednia dla wątku. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #12 02-04-2013 - 16:14:24 |
Poznań |
a dlaczego?? mam go usuwać??
...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
b_angel (offline) |
Post #13 02-04-2013 - 16:16:43 |
radom |
to wskaż miejsce na dyskusję co powinno znajdować się w dziale Życzeń i Pozdrowień - bo może inne uzytkowniczki chętnie by zajęły stanowisko w sprawie czy wątek wspomnieniowy założony z okazji 8 rocznicy śmierci papieża pasuje do działu z życzeniami ![]() . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... ![]() |
Szpaku (offline) |
Post #14 02-04-2013 - 16:21:18 |
Poznań |
raz już wskazałem, ale oczywiście wstawie jeszcze raz:
Oto link do odpowiedniego dzału. [amazonki.net] Jeżeli ktoś zechce podyskutować na ten temat zapraszam serdecznie. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
lulu (offline) |
Post #15 02-04-2013 - 16:21:53 |
k/Kwidzyna |
Aniele demokracji Ci się zachciewa
![]() Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
b_angel (offline) |
Post #16 02-04-2013 - 16:27:09 |
radom |
wolałam się upewnić ale dziękuję serdecznie . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... ![]() |