Ankieta
Wysłane przez Szpaku
Szpaku (offline) |
Post #1 08-10-2011 - 21:31:12 |
Poznań |
ankieta już jest zakończona
Jeszcze raz dziękuje wszystkim. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #2 18-10-2011 - 09:46:13 |
Poznań |
dziewczyny wielka prośba
Wszystkie które się zakwalifikowały proszę podeślijcie do mnie na PM swoje linki. Potrzebuje tych danych, aby zrealizować niespodzianki ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
joasia (offline) |
Post #4 20-10-2011 - 12:41:51 |
|
Szpaku, jakie linki?
Dostalam co prawda maila od pani organizującej ankietę z potwierdzeniem, ze otrzymam niespodziankę w ciągu 2-3 tygodni (na moje konto), ale mineły już 3 tygodnie, a niespodzianki... NIE MA. Napisałam więc do owej pani zapytanie i również nie otrzymałam do tej pory odpowiedzi.... Czy któraś z dziewczyn otrzymała już niespodziankę? Ciekawa jestem Nadzieja przychodzi do człowieka wraz z drugim człowiekiem. /Dante Alighieri/ Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 20-10-2011 - 12:53:03 przez joasia. |
mag_dag (offline) |
Post #5 20-10-2011 - 13:07:09 |
Sosnowiec |
ja myślę, że chodzi o te linki, co nam je Szpaku wysyłał (na priv) do ankiety - dla każdej był inny - tak zrozumiałam
tylko się zastanawiam która je do tej pory trzyma Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
Szpaku (offline) |
Post #7 20-10-2011 - 15:07:22 |
Poznań |
pusto bo właśnie potrzebuje tych linków żeby tej Pani potwierdzić komu ma wysłać niespodzianki
...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #11 27-10-2011 - 09:47:53 |
Poznań |
nic nie szkodzi jeżeli postąpiłaś zgodnie z instrukcją w wiadomości PM czyli na maila wysłałaś im link i inne dane to powinno być ok. Niestety nie wszystkie osoby przesłały jeszcze link do mnie. Wyslalem więc wszystkie te ktore do mnie doszły, a reszta będzie weryfikowana gdy podeśle do mnie link. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
608
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024