Ankieta
Szpaku (offline) |
Post #6 28-09-2011 - 12:51:51 |
Poznań |
Krystyna , Haniap, elizka, Parabola...ankieta wysłana na PW...
...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 28-09-2011 - 12:52:21 przez Szpaku. |
filipinka35 (offline) |
Post #8 28-09-2011 - 13:35:41 |
|
Ja tez poprosze moze sie nadam i pomóc chciałam
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #11 28-09-2011 - 14:15:11 |
|
Ja sie nie nadaje do tego badania albo cos zle wypelnilam w sumie to nie wiem czy moje raczysko bylo zaawansowane czy tez nie ?
Dwa guzy były to chyba zaawansowany ? Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Szpaku (offline) |
Post #13 28-09-2011 - 14:20:50 |
Poznań |
w tym pytaniu bardziej chyba chodzi o czy kiedykowiek powiedzieli że zaawansowany
...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Al_la (offline) |
Post #14 28-09-2011 - 14:23:24 |
k/Warszawy |
Według mnie to określenie "rak zaawansowany" jest niejednoznaczne.
Jeśli istnieje pojęcie "stopień zaawansowania", to wszystkie raki, które mieszczą się w tym pojęciu są zaawansowane A już na pewno wszystkie od T1, a mój był T3, więc uznałam, żem zaawansowana W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Szpaku (offline) |
Post #16 28-09-2011 - 14:31:55 |
Poznań |
ktoś chętny na linki??
O 16 znikam na 4 godzinki i linki będę mógł wysłać dopiero po 19 Wszystkie osoby które dostały informacje o niespodziance chyba są zadowolone więc warto poświęcić 10 minut. Brakuje jeszcze około 28 osób tylko tyle mam niespodzianek ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #18 28-09-2011 - 15:11:13 |
Poznań |
dziewczyny które zostały zakwalifikowane do ankiety proszę zaproście inne dziewczyny do wypełnienia ankiet. Chyba warto
Wiecie mniej więcej jakie osoby się kwalifikują ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
filipinka35 (offline) |
Post #22 28-09-2011 - 18:27:35 |
|
chccialabym sprobowac jeszcze raz ale chyba juz nie mozna
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Haniap. (offline) |
Post #23 28-09-2011 - 19:28:21 |
Poznań |
O niespodziance nic nie wiem.... ale i tak chętnie wypełniam ankiety, które mogą pomóc. Proponuję na pytanie o zaawansowaniu odpowiadać tak i wtedy wysyła do dalszej części. Tak jak wyżej pisze Ala, nasze wszystkie są zaawansowane... a lekarze tego faktycznie nie mówią... może sami nie wiedzą ?
"Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |
Szpaku (offline) |
Post #24 28-09-2011 - 20:14:16 |
Poznań |
Link poszedł na PM Link poszedł na PM Link poszedł na PM info o niespodziance na PM Zapraszam jeszcze są wolne miejsca. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #26 28-09-2011 - 22:15:12 |
Poznań |
kachna niespodzianka na PM dziękuje za pomoc ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #27 29-09-2011 - 07:07:57 |
Poznań |
Dziewczyny dzisiaj też rozdaje linki szukam chętnych brakuje jeszcze ponad 20 osób dzisiaj muszę skończyć
Proszę o pomoc ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |