Ankieta
Szpaku (offline) |
Post #6 28-09-2011 - 12:51:51 |
Poznań |
Krystyna , Haniap, elizka, Parabola...ankieta wysłana na PW...
![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 28-09-2011 - 12:52:21 przez Szpaku. |
filipinka35 (offline) |
Post #8 28-09-2011 - 13:35:41 |
|
Ja tez poprosze moze sie nadam i pomóc chciałam
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #11 28-09-2011 - 14:15:11 |
|
Ja sie nie nadaje do tego badania albo cos zle wypelnilam w sumie to nie wiem czy moje raczysko bylo zaawansowane czy tez nie ?
Dwa guzy były to chyba zaawansowany ? Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Szpaku (offline) |
Post #13 28-09-2011 - 14:20:50 |
Poznań |
w tym pytaniu bardziej chyba chodzi o czy kiedykowiek powiedzieli że zaawansowany
![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Al_la (offline) |
Post #14 28-09-2011 - 14:23:24 |
k/Warszawy |
Według mnie to określenie "rak zaawansowany" jest niejednoznaczne.
Jeśli istnieje pojęcie "stopień zaawansowania", to wszystkie raki, które mieszczą się w tym pojęciu są zaawansowane ![]() A już na pewno wszystkie od T1, a mój był T3, więc uznałam, żem zaawansowana ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Szpaku (offline) |
Post #16 28-09-2011 - 14:31:55 |
Poznań |
ktoś chętny na linki??
O 16 znikam na 4 godzinki i linki będę mógł wysłać dopiero po 19 ![]() Wszystkie osoby które dostały informacje o niespodziance chyba są zadowolone więc warto poświęcić 10 minut. Brakuje jeszcze około 28 osób ![]() ![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #18 28-09-2011 - 15:11:13 |
Poznań |
dziewczyny które zostały zakwalifikowane do ankiety proszę zaproście inne dziewczyny do wypełnienia ankiet. Chyba warto
![]() Wiecie mniej więcej jakie osoby się kwalifikują ![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
filipinka35 (offline) |
Post #22 28-09-2011 - 18:27:35 |
|
chccialabym sprobowac jeszcze raz ale chyba juz nie mozna
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Haniap. (offline) |
Post #23 28-09-2011 - 19:28:21 |
Poznań |
O niespodziance nic nie wiem.... ale i tak chętnie wypełniam ankiety, które mogą pomóc. Proponuję na pytanie o zaawansowaniu odpowiadać tak i wtedy wysyła do dalszej części. Tak jak wyżej pisze Ala, nasze wszystkie są zaawansowane... a lekarze tego faktycznie nie mówią... może sami nie wiedzą ?
![]() "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |
Szpaku (offline) |
Post #24 28-09-2011 - 20:14:16 |
Poznań |
Link poszedł na PM Link poszedł na PM Link poszedł na PM info o niespodziance na PM Zapraszam jeszcze są wolne miejsca. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #26 28-09-2011 - 22:15:12 |
Poznań |
kachna niespodzianka na PM ![]() ![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #27 29-09-2011 - 07:07:57 |
Poznań |
Dziewczyny dzisiaj też rozdaje linki
![]() ![]() ![]() ![]() Proszę o pomoc ![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |