Ankieta
Wysłane przez Szpaku
Szpaku (offline) |
Post #1 08-10-2011 - 21:31:12 |
Poznań |
ankieta już jest zakończona
![]() Jeszcze raz dziękuje wszystkim. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #2 18-10-2011 - 09:46:13 |
Poznań |
dziewczyny wielka prośba
![]() Wszystkie które się zakwalifikowały proszę podeślijcie do mnie na PM swoje linki. Potrzebuje tych danych, aby zrealizować niespodzianki ![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
joasia (offline) |
Post #4 20-10-2011 - 12:41:51 |
|
Szpaku, jakie linki?
Dostalam co prawda maila od pani organizującej ankietę z potwierdzeniem, ze otrzymam niespodziankę w ciągu 2-3 tygodni (na moje konto), ale mineły już 3 tygodnie, a niespodzianki... NIE MA. Napisałam więc do owej pani zapytanie i również nie otrzymałam do tej pory odpowiedzi.... Czy któraś z dziewczyn otrzymała już niespodziankę? Ciekawa jestem ![]() Nadzieja przychodzi do człowieka wraz z drugim człowiekiem. /Dante Alighieri/ Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 20-10-2011 - 12:53:03 przez joasia. |
mag_dag (offline) |
Post #5 20-10-2011 - 13:07:09 |
Sosnowiec |
ja myślę, że chodzi o te linki, co nam je Szpaku wysyłał (na priv) do ankiety - dla każdej był inny - tak zrozumiałam
tylko się zastanawiam która je do tej pory trzyma ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
Szpaku (offline) |
Post #7 20-10-2011 - 15:07:22 |
Poznań |
pusto
![]() ![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #11 27-10-2011 - 09:47:53 |
Poznań |
nic nie szkodzi ![]() Niestety nie wszystkie osoby przesłały jeszcze link do mnie. Wyslalem więc wszystkie te ktore do mnie doszły, a reszta będzie weryfikowana gdy podeśle do mnie link. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
416
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022