Suwaczki na naszym forum
Wysłane przez Szpaku
Szpaku (offline) |
Post #3 12-12-2012 - 09:58:59 |
Poznań |
tak jak już wczoraj mówiliśmy w "Koncercie życzeń" nadchodzą święta. A jak święta to czas już zmienić nasze suwaczki
![]() Kto chętny do zmiany? Mikołaj już czeka na wstawienie ![]() Jeżeli ktoś miał kwiatki zamiana nastąpiła automatycznie. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Ella (offline) |
Post #5 26-12-2012 - 13:37:20 |
Gorzów Wlkp. |
Przepraszam, że dopiero teraz, miałam o tym wspomnieć wcześniej, ale czasu brakowało.
Uważam, że w suwaczku w pierwszym zdaniu nie powinno być przyimka "od". Z amazonki.net od: ........... i następuje: lat, miesiące, dni a przecież po "od" powinien być dopełniacz, a nie mianownik. Jeśli ma być mianownik (co moim zdaniem jest lepiej), to trzeba skasować "od". I będzie pasowało. Drugie zdanie jest w porządku. |
Szpaku (offline) |
Post #6 04-01-2013 - 09:16:53 |
Poznań |
Ella szkoda że dopiero teraz to zgłosiłaś
![]() Suwaczki już są ponad rok i nikt nie zgłaszał. Wrzuciliśmy nowy suwak karnawałowy ![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Di (offline) |
Post #10 11-12-2013 - 11:00:29 |
|
Witam. Co zrobic zeby w moim suwaku było info ile jestem po operacji? Mam wszystko wpisane w historie choroby i tylko pisze ile jestem na forum...buu
[amazonki.net] |
Szpaku (offline) |
Post #13 11-12-2013 - 11:25:47 |
Poznań |
ja widzę czas od operacji jeden tydzień ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
624
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024