Pomoc dla Magdy Markiewicz.
Amazonki.net (offline) |
Post #1 14-02-2013 - 23:38:29 |
Forumowo |
Kochani, bardzo proszę Was o pomoc dla Magdy Markiewicz. Magda w styczniu skończyła 31 lat. Ma dziewięcioletnią córkę. czytaj więcej |
Marianna08 (offline) |
Post #2 05-12-2012 - 17:02:56 |
Kraków |
Kochani! Amazonka potrzebuje pomocy!
Magda prowadzi blog: [wojownicza.blogspot.com] Podaję link, gdzie jest napisane wszystko na temat pomocy dla Magdy: [www.projekt-teatr.pl] Oraz jeszcze jeden link: [elmjuzik.blogspot.com] Nie martw się o jutro. Nigdy nie wiesz, co Cię spotka dziś... |
Marianna08 (offline) |
Post #3 05-12-2012 - 17:16:49 |
Kraków |
Kolejne informacje:
[www.ebilet.pl] Jeżeli ktoś z Państwa zdecyduje się wykupić bilet-cegiełkę (sam lub wspólnie z inną osobą) i nie będzie mógł przybyć na koncert, uprzejma prośba o poinformowanie organizatorów mailem na adres: biuro@projekt-teatr.pl Read more: [chustka.blogspot.com] I jeszcze cytat z viki: "O tym jaka jest Magda pisałam u siebie przy poprzedniej akcji pomocy, gdzie zbieraliśmy dla Niej pieniądze na gorset. [vikovo.blogspot.com] To naprawdę wyjątkowa osoba, warto Jej pomóc" Nie martw się o jutro. Nigdy nie wiesz, co Cię spotka dziś... |
Pilot_613 (offline) |
Post #8 08-12-2012 - 16:00:28 |
Wawa |
Hyh.. - no to? ![]() ![]() ![]() "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Marianna08 (offline) |
Post #9 08-12-2012 - 20:34:40 |
Kraków |
|
ady (offline) |
Post #10 08-12-2012 - 21:12:39 |
|
to może jeszcze to , a małymi kroczkami się uzbiera.
Ada A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój.. Przekaż 1% dla mojego bratanka: [dzieciom.pl] Marcelek |
ady (offline) |
Post #12 11-12-2012 - 20:03:27 |
|
Koncert już za 10 dni! Jeśli wiesz, gdzie taki plakat może zawisnąć i potrafisz sprawić, żeby ten plakat wisiał legalnie - skontaktuj się z Agnieszką Olejnik (a.olejnik@wygrajmyzbolem.pl). kopiuję. Ada A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój.. Przekaż 1% dla mojego bratanka: [dzieciom.pl] Marcelek |
Marianna08 (offline) |
Post #13 12-02-2013 - 21:40:54 |
Kraków |
Kochani,
Wkrótce ukaże się w serwisie Amazonki.Net mój apel o pomoc dla Magdy. Będą podane oficjalne konta do zbiórki publicznej i odpisu 1 %, a także krótka historia walki Magdy z rakiem piersi. Wiele z Was czytało blog Joanny Sałygi (Chustki), więc chciałam Was poinformować, że przewodniczącą "Komitetu organizacyjnego zbiórki publicznej na rzecz leczenia Magdaleny Markiewicz" jest znana Wam pewnie z blogu Chustki, PaniStarsza, a w realu Kinga Kamińska. Ta zbiórka publiczna jest jak najbardziej legalna, ma wszelkie wymagane zezwolenia. Bardzo Was proszę o odzew w postaci nawet niewielkich wpłat. Każdy grosz się liczy! Dla tych, którzy jeszcze nie znają, podaję adres jej bloga: [wojownicza.blogspot.com] Nie martw się o jutro. Nigdy nie wiesz, co Cię spotka dziś... |
Szpaku (offline) |
Post #14 14-02-2013 - 23:45:33 |
Poznań |
ukazał się właśnie artykuł . Wątki zostały połączone
![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |