Kuba Ostasz przekaż 1% podatku
Wysłane przez Amazonki.net
Eva (offline) |
Post #2 16-08-2014 - 16:09:40 |
|
Bardzo wszystkim dziękujemy
![]() ![]() ![]() Przekaż proszę 1% podatku mojemu synkowi więcej na stronie Kuby |
Eva (offline) |
Post #3 13-01-2015 - 21:12:48 |
|
Jak co roku w okresie rozliczeń podatkowych zwracam się do Was z prośbą o wsparcie.Wasz 1% podatku to realna pomoc dla Kuby...to nowe ortezy, wózek, rahabilitacja...na to przeznaczyliśmy pieniądze,które wypłynęły w ubiegłych latach.
Mam dzisiaj mętlik w głowie i trudno mi cokolwiek napisać. Kuba leży na neurochirurgii CZD, jest w trakcie diagnostyki. Lekarze podejrzewają neuroinfekcję. Wiem, że wiele z Was nie ma pojęcia kim jestem. Nie piszę na forum...brakuje mi czasu, na wszystko.Jestem wiecznie w drodze...na rehabilitacji, w poradniach, w oddziałach szpitalnych...wiecznie coś a kiedy wracamy do domu straszą mnie wizje kolejnych wyjazdów. Wieczorami nie mam już siły siedzieć przed komputerem. Pamiętajcie o nas wypełniając swój PIT. Mam wydrukowane wizytówki ze wskazówkami jak można przekazać swój procencik na Kubę. Gdyby ktoś chciał/mógł pomóc w ich rozpowszechnianiu proszę o informację i adres w wiadomości przywatnej lub na adres email e-ostasz@o2.pl. ![]() ![]() Przekaż proszę 1% podatku mojemu synkowi więcej na stronie Kuby Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 13-01-2015 - 21:17:00 przez Eva. |
Eva (offline) |
Post #5 21-01-2015 - 21:35:40 |
|
Alu dziękuję
![]() ![]() ![]() Przekaż proszę 1% podatku mojemu synkowi więcej na stronie Kuby |
Eva (offline) |
Post #8 24-02-2017 - 20:23:04 |
|
![]() Nieśmialo się przypominam...Jeśli jeszcze nie zdecydowałyście komu przekazać 1% podatku będziemy wdzięczni za każdą złotówkę. Niezmiennie dziękujemy za wsparcie w poprzednich latach ![]() ![]() Przekaż proszę 1% podatku mojemu synkowi więcej na stronie Kuby |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
507
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022