Kuba Ostasz przekaż 1% podatku
Eva (offline) |
Post #4 22-01-2011 - 16:11:46 |
|
Dorotka mam nadzieję, że w marcu wyściskamy Cię z Kubusiem
![]() ![]() Tojka Ciebie kiedyś też dopadnę ![]() Marielko bardzo Ci dziękuję ![]() ![]() Mam jeszcze wizytówki i mogę podesłać ![]() ![]() Czasami może się wydawać, że skoro kwota 1% jest mała nie warto jej odpisywać ale uwierzcie mi, że takich drobnych wpłat jest najwięcej a po zsumowaniu pozwalają nam na opłacenie rehabilitacji. Teraz też jesteśmy na turnusie i kilka dni temu "uświadomiono" nas, że zapłacimy nie 4000zł ale 4950zł za dwa tygodnie bo od stycznia stawka VAT z zerowej przeszła w 23% dlatego bardzo proszę również o te malutkie procenty ![]() ![]() Przekaż proszę 1% podatku mojemu synkowi więcej na stronie Kuby |
mariela (offline) |
Post #6 23-01-2011 - 00:02:52 |
Jastrzębie-Zdrój |
Eva z tym biurem, to mi pomysł dałaś
![]() ![]() Eva, jak to się nie znamy? ![]() ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 23-01-2011 - 00:04:38 przez mariela. |
Eva (offline) |
Post #9 24-01-2011 - 16:40:05 |
|
Mariolu i Ewuś dzięki kochane za pomoc
![]() Dorotka damy radę, ja przez trzy tygodnie będę oby tylko pogoda jakiegoś numeru nie wywinęła ![]() ![]() Przekaż proszę 1% podatku mojemu synkowi więcej na stronie Kuby |
Eva (offline) |
Post #11 02-02-2011 - 21:14:05 |
|
Aguś dzięki, dzięki, dzięki i cmokasy w oba poliki
![]() Mamy jeszcze sporo ulotek...gdyby znalazł się jeszcze ktoś chętny do pomocy ![]() ![]() Przekaż proszę 1% podatku mojemu synkowi więcej na stronie Kuby |
Eva (offline) |
Post #12 12-04-2011 - 09:25:07 |
|
Ponieważ kończy się okres rozliczeniowy mam ogromną prośbę do tych, którzy jeszcze się nie rozliczyli...pamiętajcie o Kubusiu
![]() Jakiś czas temu zaktualizowałam jego stronę, możecie zajrzeć i zobaczyć jak wiele daje KUBIE rehabilitacja, w zakładce osiągnięcia dodałam króciutkie filmiki z basenu ![]() ![]() Kuba w Warszawie 03.2011 ![]() Przekaż proszę 1% podatku mojemu synkowi więcej na stronie Kuby |
Al_la (offline) |
Post #13 12-04-2011 - 10:12:04 |
k/Warszawy |
Ewuś, filmiki obejrzałam, w galerii byłam, obejrzałam wszystkie zdjęcia z 2010r. Niektóre już widziałam, ale wiele jest nowych. No i cóż powiedzieć....wzruszyłam się...
![]() Tak sobie myślę, ze jesteście wspaniałą Rodziną, a Ty wspaniałą Mamą. Widać na zdjęciach, jakie ciekawe życie Kuba wiedzie i jak jest szczęśliwy - mimo swojej niepełnosprawności. Pieniądze nie idą na marne i warto Wam pomagać! Ja na pewno zawsze będę ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Eva (offline) |
Post #15 13-04-2011 - 17:56:17 |
|
Alu, Aniu jestem zwykłą mamą
![]() ![]() DZIĘKUJĘ ![]() ![]() Przekaż proszę 1% podatku mojemu synkowi więcej na stronie Kuby |
ToJa (offline) |
Post #17 04-01-2012 - 18:27:42 |
|
Evo gdzies TYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! halo halo !!!!!!!!!!!!!!!!
nowy rok sie zaczął, zaraz bedziemy rozliczac PIT-y Czy dane ze strony Kuby [www.kubaostasz.pl] sa aktualne w tym roku Poprosze o ulotki lub wizytowki (jesli i w tym roku są) Znalazłam spore biuro rachunkowe - pomogą ![]() |
Eva (offline) |
Post #18 10-01-2012 - 23:43:32 |
|
Tojeczko kochana postawiłaś mnie dzisiaj na nogi i przywróciłaś do pionu
![]() ![]() Stronę zaczęłam dzisiaj aktualizować, przygotuję wszystko i postaram się wysłać do końca tygodnia ludziom, którzy mi pomagają. Wszystkie dane do 1% są aktualne....strona za chwilkę też będzie poprawiona i na czasie. Mam nowe wizytówki i chętnie wyślę je każdemu, kto może pomóc...nie chodzi mi o rozkładanie ich w miejscach publicznych...ale...jeśli możecie dać je rodzinie, znajomym a przy okazji szepnąć słowo o Kubusiu...będę wdzięczna ogromnie. Podeślijcie mi adres na priv i napiszcie ile takich wizytówek mogę podesłać, mam też takie ulotki A4 do powieszenia. Głupio mi prosić...nie piszę tutaj ostatnio...nie daję rady...czytam ale na pisanie nie mam już czasu. Pieniądze z 1% za 2010 wpłynęły na konto Kubusia w połowie listopada, dzięki nim możemy opłacić 4 turnusy rehabilitacyjne w tym roku ![]() ![]() ![]() Przekaż proszę 1% podatku mojemu synkowi więcej na stronie Kuby |
Al_la (offline) |
Post #21 12-01-2012 - 18:48:33 |
k/Warszawy |
Takie duże było i nie zmniejszałam, żebyście numerki dobrze odczytały ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
ToJa (offline) |
Post #22 12-01-2012 - 18:49:20 |
|
Aby przekazać 1% podatku na leczenie Kuby, w deklaracji PIT w rubryce:
„Wniosek o przekazanie 1% podatku należnego na rzecz OPP” należy wpisać: nr KRS 0000037904 i kwotę przekazanego podatku W rubryce: „Informacje uzupełniające” drukowanymi literami: OSTASZ JAKUB 922 Jesli ktos nie radzi sobie z wypelnieniem zeznania podatkowego, chetnie pomoge ![]() ![]() ![]() jakby co to na priv |
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #25 13-01-2012 - 22:53:21 |
|
Ewciu,masz mój procent,małżonka też
![]() ToJka wszystko ładnie wypisała więc wiem już co,gdzie i jak ![]() |
Eva (offline) |
Post #28 17-01-2012 - 11:06:14 |
|
Bardzo Wam dziękuję
![]() ![]() Przekaż proszę 1% podatku mojemu synkowi więcej na stronie Kuby |
Eva (offline) |
Post #29 17-01-2012 - 11:40:40 |
|
Mam jeszcze sporo wizytówek 1% Kubusia. Jeśli, któraś z Was mogłaby przekazać je komuś z rodziny czy znajomym to chętnie wyślę
![]() ![]() ![]() Przekaż proszę 1% podatku mojemu synkowi więcej na stronie Kuby |
Eva (offline) |
Post #30 29-01-2012 - 16:16:17 |
|
Kochane tydzień temu w TVP2 był króciutki reportaż o Kubusiu i Marzycielskiej Poczcie
![]() ![]() Reportaż ![]() Przekaż proszę 1% podatku mojemu synkowi więcej na stronie Kuby |