Pomoc dla Renacic
mag_dag (offline) |
Post #1 18-07-2011 - 19:10:39 |
Sosnowiec |
wróciłam, Pilot też wrócony
UWAGA chcielibyśmy zakończyć wszystkie tury aukcji - a przychodzą jeszcze informacje, że nie wszystkie przedmioty doszły do kupujących dopóki nie będziemy mieli informacji, że każdy dostał to, co wylicytował - nie zamkniemy akcji, bo być może trzeba będzie zwracać pieniądze licytującym (jakby poczta cosik zakosiła i nie udały się reklamacje) w związku z tym prosimy o informacje od wszystkich fantodawców, że wysłali swoje fanty a także od fantokupców - że już coś dostali - lub, że jeszcze na coś czekają będziemy wtedy poganiać wysyłaczy ![]() jak wszystkie fanty znajdą się u kupujących - wyślemy pieniądze za VI turę i nadpłaty ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
joanna_w29 (offline) |
Post #2 18-07-2011 - 20:27:37 |
Szczyrk |
do mnie doleciał wylicytowany ptak rajski (nawet bardziej rajski niż ten z aukcji)
a swoje fanty wszystkie wysłałam ![]() osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ![]() albo przez wiadomość prywatną |
lulu (offline) |
Post #5 18-07-2011 - 21:47:11 |
k/Kwidzyna |
Moje wylicytowane fanty są wysłane.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
Marianna08 (offline) |
Post #6 18-07-2011 - 21:58:58 |
Kraków |
|
akzseinga74 (offline) |
Post #9 19-07-2011 - 09:52:24 |
|
Ja swój komplet kosmetyków z Oriflame dostałam, chociaż dosyć długo na niego czekałam
![]() |
joanna_w29 (offline) |
Post #10 19-07-2011 - 11:52:41 |
Szczyrk |
a to Ty mi Kasia gołąbki podkupiłaś
![]() osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ![]() albo przez wiadomość prywatną |
mag_dag (offline) |
Post #12 19-07-2011 - 16:06:10 |
Sosnowiec |
super_super, baza danych nam rośnie - dziękujemy
![]() a teraz prośba do kupujących, którzy jeszcze tego nie zrobili - wystawcie na allegro komentarz (pozytywny ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
Polcia (offline) |
Post #14 21-07-2011 - 16:53:56 |
|
Dziewczynki na blogu Renatki jest nowy wpis i fotki. Jejku ale ona jest udręczona i zmęczona tymi inwazyjnymi zabiegami. Jej twarz to cierpienie. Trzymam kciuki za jej walkę, dzielna jest bardzo, tyle bólu i cierpienia musi znosić.
Kurcze dalej są apele o zbiórkę pieniężną- oby się udało znowu zebrać kaskę, bo coś chinczycy zaczęli robić ale jak kuracje przerwą to co będzie jak kasy zabraknie?? Dano Ci życie, które jest tylko opowieścią. Ale to już Twoja sprawa, jak Ty ją opowiesz ................. Marek Hłasko "Sowa, córka piekarza" Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-07-2011 - 16:59:06 przez Polcia. |
basia04 (offline) |
Post #15 24-07-2011 - 10:54:14 |
Olsztyn |
Dostałam dzisiaj w nocy sms-a od Renatki. Jest jej b.cieżko. Ten tydzień był pełen bólu i cierpienia. Jest wyczerpana fizycznie. Kochana Renatka, musi jej się udać. Dziewczynki pieniązki dalej potrzebne....więc wysyłajmy, po ile kto może, każda złotówka jest ważna. Zresztą Wam nie muszę tego mówić....
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 24-07-2011 - 10:54:48 przez basia04. |
Becia (offline) |
Post #16 24-07-2011 - 11:03:14 |
Siemianowice Śląskie |
Basiu, wspieramy Renatkę jak tylko możemy... modlimy się za Nią, przesyłamy ciepłe myśli i pozytywną energię, piszemy maile z prośbą o pomoc finansową do rodziny i znajomych, opowiadamy o Renatce w naszych klubach, umieszczamy link do strony Renatki na stronie internetowej klubu...
"dopóki oddycham, mam nadzieję"... "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." |
lulu (offline) |
Post #21 25-07-2011 - 23:58:46 |
k/Kwidzyna |
Aukcje są zakończone, ale na jej blogu można znaleźć nr konta fundacji. Jak wchodzisz na Forum, to w górnej części ekranu pokazuje się baner z Renatką, tam kliknij i masz już wszystko o Renatce.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 26-07-2011 - 00:01:30 przez lulu. |
Pilot_613 (offline) |
Post #22 26-07-2011 - 01:15:58 |
Wawa |
lulu ma rację, tzn. próbujemy zamknąć sprawę aukcji po 6 bardzo dynamicznych turach, do wglądu jw. tutaj i na [harcczat.pl] - i na razie damy sobie spokój, jeśli nie będzie następnej pilnej potrzeby. Ale... ![]() ...ale to niekoniecznie koniec aukcji ![]() "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
joanna_w29 (offline) |
Post #26 01-08-2011 - 00:26:47 |
Szczyrk |
dziś przeprowadziliśmy zbiórkę po mszach w kościołach naszej parafii w Szczyrku
nie mam wszystkich puszek ale z tego co policzyłam wychodzi ponad 2600zł ![]() myślę, że w sumie będzie koło 3tysięcy ![]() ludzie bardzo fajnie reagowali, wrzucali do puszek spore kwoty, część prosiła o numer konta organizowałyście coś takiego u siebie ????? jak nie to polecam ![]() ja jeszcze wybiorę się do Salezjan do Sanktuarium Na Górce może uda się zorganizować zbiórkę na 14 sierpnia - to przed odpustem, więc będzie sporo ludzi ![]() pisałam dziś z siostrą Renatki - kończą się im pieniądze, więc Amazonki do dzieła ! ! ! ![]() osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ![]() albo przez wiadomość prywatną |
andzia73 (offline) |
Post #27 01-08-2011 - 10:12:08 |
Gdańsk |
Hej dziewczynki wklejam Wam linki do koncertu
![]() ![]() [mlodywloclawek.pl] A tu foty z koncerta ![]() [mlodywloclawek.pl] ![]() |
Pilot_613 (offline) |
Post #28 01-08-2011 - 15:23:21 |
Wawa |
Nie czekamy już dłużej na niepoważnych ludzi. Tiaaa...
Więc wysłaliśmy za 6 turę i nadpłaty w aukcjach (i za 'resztę z zakupów' ze spotkania Amazonek - tak, tak.. byłem wtedy za przełęczą ;-) i tam wytraciłem wszystkie darmowe minuty na gadki o aukcjach - ...a Wy nie dorzuciłyście zbukami i nadpsutymi warzywami w ramach 'dokarmiania mnie' ;-) ...hehe) Poważniej - nie można czekać tyle czasu, jeśli trzeba będzie zwracać kasę to zwrócimy - przy normalnej transakcji gdybym coś sprzedawał w ten sposób na Allegro - mówię o tych... ludziach ;p - to miałbym negatywa z takim komentem, że bym pewnie poprosił o azyl u pingwinów chyba....... :-). [harcczat.pl] "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 01-08-2011 - 15:26:44 przez Pilot_613. |
Pilot_613 (offline) |
Post #30 01-08-2011 - 17:05:48 |
Wawa |
No i już - już, już... audycja grała moją, sorka - 01.08 jest tylko raz w roku :-)
[harcczat.pl] ![]() "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |