Pomoc dla Renacic
filipinka35 (offline) |
Post #2 19-06-2011 - 12:42:52 |
|
Ja ogladalam w telewizji ale w poniedzialek nie obejrze bo bede na komisji orzekajacej o niepełnsprawnisci.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
joanna_w29 (offline) |
Post #3 19-06-2011 - 14:23:17 |
Szczyrk |
ojjjjjjjjjj ja jutro też nie wiem czy jutro zdążę bo mam TK na 16
![]() ale jakby co pewnie gdzieś w necie się znajdzie ![]() osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ![]() albo przez wiadomość prywatną |
Pilot_613 (offline) |
Post #4 19-06-2011 - 14:43:01 |
Wawa |
Dziś wieczorem (i ciut po północy) kończą się druga i trzecia tury aukcji dla Renaty [harcczat.pl] - razem 24 aukcje
![]() "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
mag_dag (offline) |
Post #5 19-06-2011 - 22:31:05 |
Sosnowiec |
za kilka minut skończy się kolejna aukcja - a po niej ponad 20 kolejnych
są tu w turach spisane: [harcczat.pl] a tu się zaraz będzie działo: [allegro.pl] przypomniałyście wszystkim? ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
joanna_w29 (offline) |
Post #6 20-06-2011 - 00:21:27 |
Szczyrk |
Gienek Loska Band kolejny raz wrzucili link do bloga Renatki na fejsbuka
![]() /nie sami z siebie, poprosiłam o to ![]() ale są Cudowni ![]() mam nadzieję że przełoży się to na złotóweczki dla Renaty ![]() osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ![]() albo przez wiadomość prywatną |
Dortek (offline) |
Post #7 20-06-2011 - 00:38:18 |
|
Mam możliwość umieszczenia linku /bannera/ czegokolwiek na jednym z tutejszych portali społecznościowych. Czy ktoś może przesłać mi taki banner????
Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
Pilot_613 (offline) |
Post #8 20-06-2011 - 00:56:11 |
Wawa |
Oj ![]() ![]() "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #9 20-06-2011 - 01:16:06 |
Wawa |
Ale ja o czym innym chciałem byłem ;P
Zakończyła się właśnie 2 i 3 tura aukcji_dla_Renaty [poooszły 23 aukcje z 24 - z ceny wystawienia zbiorczej 24.rech 1335,90 zł - Allegro mi melduje, że powinno wpłynąć 2236,44 - fajniefajnie, nie? ![]() Jutro dzień roboczy, więc zapewne dotrą jeszcze przelewy za 1szą turę - brakuje mi wpłat lub deklaracji z "Płacę_z_Allegro" o 4 wpłatach jeszcze, ... no i jeszcze dogadanie txt'ów dedykacji - .. i już będzie można wysłać za 1 turę 1618,50 zł. Idę uzupełniać tabelki do rozliczeń, uaktualnić stronkę 'info-płachtę' [harcczat.pl] - jeśli się nie wyrobię przed 04:00, to jutro gram to, co tam pan_radio ma zapisane ;-) pszam. [a mag_dag dziękuję najserdeczniej, kucała gdzieś w kącie niewygodnie 'łapiąc net' - i spisywała to co jej na bieżąco podsyłam - spisywała na laptoku w tabelkach i na karteczkach... ![]() "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Dortek (offline) |
Post #10 20-06-2011 - 01:16:46 |
|
OKI. Dodatkowo będą wysłane maile z prośbą do wszystkich uczestników tego portalu.
Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
Pilot_613 (offline) |
Post #11 20-06-2011 - 04:06:58 |
Wawa |
No chyba się wyrobiłem byłem - z panem_radio chyba tyżech ;-).
Proszę polecać [harcczat.pl] - tam przybyło aukcji na zielono, które TRZEBA klikać osobno - to np. aukcja maryli i nowe od Pawła Kamińskiego - włocławskiego koordynatora akcji renatowych ![]() [anegdotka - gdybyśmy wiedzieli, że sklep meblowy chce wystawić takie fajne cacuszka, to by poszły 'od nas' z marszu - a tu od razu była wizja, że to 'regał/meblościanka' wysyłana do jakiegoś Przemyśla czy innego Wrocławia na ichni koszt ![]() Klikamy TEŻ na zielone - i tak podajemy dalej, tak? big_dyg ![]() "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Becia (offline) |
Post #12 20-06-2011 - 11:29:33 |
Siemianowice Śląskie |
Pilot, Mag, głębokie ukłony dla Was i wszystkich zaangażowanych w pomoc dla naszej Renatki
![]() ![]() Jutro idę do mojego klubu, mamy kilka uzdolnionych pań. Czy jeszcze można wystawiać coś na allegro, czy już za późno? Jak uda mi się wkleić fotki prac w mojej galerii, to będzie można obejrzeć Ich twórczość. chyba mi się udało ![]() http://amazonki.net/galerie/zobacz_zdjecie/5106 "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 20-06-2011 - 11:41:21 przez Becia. |
Pilot_613 (offline) |
Post #14 20-06-2011 - 13:32:04 |
Wawa |
Becia - jam cham, gbur i prostak, wiem... - więc wybacz mi ![]() ![]() Poczytaj też całą stronkę i ten wątek pod tym kątem, i inne stronki po_linkach :-) "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #16 20-06-2011 - 13:49:40 |
Wawa |
'Zaniemaco' - instrukcja jest od kilkunastu minut ![]() A dodatkowe pyt. psze zadawać mag_dag [świnia z_mię - jw... ona musi kucać w kącie teraz, żeby złapać net ;P] "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #19 20-06-2011 - 17:25:43 |
Wawa |
No nie pospałem sobie
![]() ![]() "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
filipinka35 (offline) |
Post #22 20-06-2011 - 19:11:24 |
|
Nie mogłam ogladac bo byłam na komisji moze ktos wrzuci linka z adresem
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #23 20-06-2011 - 19:34:54 |
|
[www.tvn24.pl]
Troche o Renatce i troche o Izie wyleczonej w Chinach Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 20-06-2011 - 19:44:48 przez Al_la. |
Al_la (offline) |
Post #24 20-06-2011 - 21:10:52 |
k/Warszawy |
Melduję, że wylicytowane kartki magowe dziś dostałam
![]() Są śliczne i doszłam do wniosku, ze mag lepiej robi kartki, niż je fotografuje ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Pilot_613 (offline) |
Post #25 20-06-2011 - 21:59:39 |
Wawa |
Wpływają już pieniążki za 2 i 3 turę aukcji. Podziwiam mag_dag, mrówcza robota – cały czas jesteśmy on_line i porządkujemy to wszystko, a co chwile jakieś nowe maile, pytania itd... a ona w tym kącie łapiąc net
![]() Za pierwszą turę nie wpłynęły 2 wpłaty. 1sza to dla mnie sprawa oczywista, człowiek napisał, że dziś idzie na pocztę i wpłaca aportem za 2 aukcje w tym jedną trwającą, którą wie, że i tak wygra, i zawsze wpłaca dużo więcej niż pokazuje Allegro ![]() ![]() Druga osoba nie odezwała się jeszcze wcale (albo coś przeoczyliśmy? Ale rzeźbimy to na bieżąco i przy mag_dag to raczej niemożliwe) – jutro zadzwonię, jeśli nie będzie odzewu na ponaglającą emalię. Mój pomysł jest taki, żeby już teraz wysłać za 1 turę – tyle ile wyliczyło Allegro = 1618,50 zł... [bodaj 6,00 zł wpłynęło więcej = koszt wystawienia 3 następnych aukcji J] Niech termometr Renatce podskoczy? A tu niech ubędzie nam ciut (taka prywata ;P) i co wy na to? [harcczat.pl] * wytłuszczenie kwoty za 1 aukcję "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 20-06-2011 - 22:00:27 przez Pilot_613. |
Pilot_613 (offline) |
Post #27 21-06-2011 - 19:30:00 |
Wawa |
70 %
![]() Jutro wieczorem kończy się czwarta tura - 11 aukcji [allegro.pl] i aukcja maryli z wczasami - W POŁUDNIE! [allegro.pl]. Wszystkie aukcje na [harcczat.pl] . "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Maja048 (offline) |
Post #28 21-06-2011 - 19:53:33 |
Wronki |
Witaj...to moja koleżanka...proszę pomóż jeżeli możesz...Prześlij dalej...dziękuję i pozdrawiam [blogiemwraka.blogspot.com]
taką treść wysłałam do moich znajomych na nk...wysyłam dalej...tworzę tekst z załączam moje zdjęcie z Renatką...tak mało/dużo?/ brakuje... Nie potrafię licytować...chociaż tak pomogę...może Ktoś wpłaci choć złotówkę... |
joanna_w29 (offline) |
Post #29 22-06-2011 - 06:58:47 |
Szczyrk |
Dostałam od Renaty link do materiału na TV Kujawy
proszę kliknąć : ARCHIWUM potem: MAGAZYN ZDROWEGO CZŁOWIEKA i datę: 21.06.2011 Na początku jest pokazana przychodnia a potem jest Renatka ![]() pięknie mówi... osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ![]() albo przez wiadomość prywatną |
Becia (offline) |
Post #30 22-06-2011 - 11:09:05 |
Siemianowice Śląskie |
Byłam wczoraj w klubie.
Koleżanka, która robi obrazy haftem krzyżykowym ma przesłać mi mailem opisane fotki prac, które chce wystawić na aukcję. Na jednej z fotek jest próbka Jej twórczości ![]() [amazonki.net] "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." |