Pomoc dla Renacic
filipinka35 (offline) |
Post #1 22-06-2011 - 14:17:46 |
|
Renatka mówiła tak pieknie że az mi łzy w oczach stanęły.Asiu w 29 dziekuje za namiary.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Pilot_613 (offline) |
Post #2 22-06-2011 - 15:53:44 |
Wawa |
Poszedł przelew za 1 turę aukcji
![]() ![]() Jedna osoba nie odezwała się jeszcze, ale sprzedały się wczasy, jest już sporo wpłat za następne aukcje, niektórzy wpłacają więcej. Poza tym dziś wieczorem kończy się 4 tura = postanowiliśmy nie czekać tylko "zamknąć" 1 turę. Przelew za aukcje od 001 do 011. ![]() Proszę polecać link do aukcji [harcczat.pl] :-). "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
joanna_w29 (offline) |
Post #3 22-06-2011 - 16:13:18 |
Szczyrk |
Pilocie
![]() ![]() filipinko, wszystkie filmiki o Renatce są też na Light of Hope ![]() osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ![]() albo przez wiadomość prywatną |
metka (offline) |
Post #4 22-06-2011 - 16:27:29 |
|
![]() Mag i Pil - za Wasze zapracowane dni, zarwane noce (Pil, Ty śpisz kiedyś?), tysiące odpowiedzi, setki poprawiań i ujednolicań, cierpliwość, poświęcanie wolnego czasu i akrobacje przy poszukiwaniu netu, za ogarnianie całości, za pracę i serce włożone w tą akcję, i jeszcze za to wszystko, co się dzieje 'od kuchni' a o czym nie wie ten, kto w środku nie siedział (czyli między innymi ja, ale trochę rozmawiałam z Mag na skajpie, więc odrobinę wiem jak to wygląda i ja bym nie dała rady)... oraz Wszyscy Pozostali, którzy biegali, dzwonili, chodzili, prosili, zamieszczali, wymyślali... bardzo mocno Wam dziękuję bo mam takie marzenie, takie coś mi się w głowie zalęgło, że pragnęłabym nade wszystko, żeby Renata pojechała, wróciła i żyła dalej długo zdrowa i szczęśliwa... głupie, bo w zasadzie jej nie znam, no ale takie coś w środku we mnie siedzi ![]() a dzięki Wam się to spełnia ![]() big_buziak i big_dyg ![]() i jeszcze big_milk przy okazji ![]() właśnie: może jakaś imprezka dziękczynno-triumfująca...? "Spieprzaj, dziadu!" (L.K.) |
joanna_w29 (offline) |
Post #5 22-06-2011 - 16:37:44 |
Szczyrk |
metka, też mi się coś takiego marzy ![]() i co najlepsze, myślę, że to jedno z tych marzeń, które "są po to, żeby się spełniały..." ![]() a jeżeli chodzi o imprezkę jestem jak najbardziej za ![]() ![]() p.s. Mag, przepraszam za pominięcie, również wielkie dzięki ![]() osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ![]() albo przez wiadomość prywatną Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 22-06-2011 - 16:41:06 przez joanna_w29. |
Pilot_613 (offline) |
Post #8 22-06-2011 - 22:32:46 |
Wawa |
No tak... 4 tura zaczęła się kończyć :-).
Oprócz innych fajnych aukcji - przypomnę tylko, że 'wisienką na torcie' tej tury są długopisy-cegiełki :-). "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
mag_dag (offline) |
Post #9 23-06-2011 - 00:02:56 |
Sosnowiec |
wróciłam (na chwilkę, bo zaś muszę wyjechać na chwilę) akuratnie na koniec IV tury - załapałam się na unikatowy_długopis
![]() finisz tej aukcji był całkiem fajny a jechałam zez tych Mazurów jakby rzeczywiście na końcu świata byli - ponad 8 godzin, zamiast normalnych 6 ![]() a wścieklizna mnie brała na drodze_szybkiego_ruchu_w_przebudowie gdzie ujechanie 7 (słownie: siedmiu) km zajęło nam 55 (słownie: pięćdziesiąt pięć) minut ![]() dziękuję za powyższe_zawstydzające pochwały, ale ja nie zasłużyłam ![]() Pilot to się narobi, dodatkowo w tabelki wszystko wklepuje jak jakiś księgowy_zawodowiec, chyba lubi tabelki ![]() - za to pomysł z imprezką super ![]() do wklejonego też wyżej przelewu, który już od Pilota poszedł, chciałam dodać oddolną_inicjatywę amorka, któren to zamiast wystawiać na allegro, sam posprzedawał fanty i przelał na konto fundacji 400 złotych (pomijając sumę na jaką amor zaagitował rodzinę) - za to się należą ukłony i brawa, bo to jest właśnie to o czym też tu z Pilotem piszemy - czasem takie samo_inicjatywy przynoszą więcej kasy - na allegro mogłoby pójść po cenie wywoławczej, albo i wcale ![]() no to teraz idę do przelewów, adresów do wysyłek itepe... Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
Haniap. (offline) |
Post #10 23-06-2011 - 20:58:48 |
Poznań |
Ja też mam za moje zakładki dla Renatki 120 zł i jeszcze mi zostało, bo nie wszyscy wrzucając pieniądze brali zakładkę... Mam nadzieję jeszcze douzbierać i zrobię przelew.... chciałam się tylko pochwalić
![]() I oczywiście brawa dla Mag_dag i dla Pilota ![]() "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |
filipinka35 (offline) |
Post #13 24-06-2011 - 19:09:34 |
|
Bardzo bardzo sie ciesze. To wspaniała wiadomosc.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
joanna_w29 (offline) |
Post #14 24-06-2011 - 19:17:23 |
Szczyrk |
Super
![]() osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ![]() albo przez wiadomość prywatną |
Al_la (offline) |
Post #16 24-06-2011 - 19:45:12 |
k/Warszawy |
Renatka jest bardzo szczęśliwa
![]() Pakuje się, a za chwilę jeszcze ma nagranie do Panoramy (emisja najprawdopodobniej w poniedziałek). Wszystkich bardzo serdecznie pozdrawia ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Hala1962 (offline) |
Post #23 24-06-2011 - 21:44:17 |
Szczecin |
Metko mam tak samo ![]() ![]() |
Ella (offline) |
Post #29 25-06-2011 - 01:19:39 |
Gorzów Wlkp. |
Jestem pod wrażeniem całej akcji - tempa niesamowitego, pojawienia się wielu ludzi dobrej woli, bezinteresownych.
To napawa nadzieją, że nie jest tak źle w Polsce. To rodzi wiarę w ludzi. Reniu, byłaś w centrum tej zawieruchy, z radością i optymizmem dawałaś wywiady, cudowne to wszystko było. Trzymam kciuki, myślę ciepło, ślę dobre uczucia - za pomyślność leczenia!! ![]() |