Pomoc dla Renacic
Maja048 (offline) |
Post #1 03-06-2011 - 21:40:48 |
Wronki |
Ewuniu...super...a ja się bałam ,że go NIKT nie widzi/bom ja tak trochę nie kumata/ ...Pozdrawiam harcerską brać...Czuwaj! ![]() |
Następna (offline) |
Post #2 03-06-2011 - 21:48:11 |
Krosno |
Czuj czuj- czuwaj! no, przypomniały mi sie obozy w dzikich Bieszczadach... Ten plakat wysłałam nawet na kontakt24tvn.pl i odpisali pytaniem, czy Renatka zechce wystąpić w tv? Powiedziała, że zechce, ale na razie jeszcze do niej nie dzwonili, moż
![]() "...od jutra będzie nam się wiodło coraz to lepiej i lepiej..." ![]() |
lulu (offline) |
Post #3 03-06-2011 - 22:14:48 |
k/Kwidzyna |
A jak to się robi z tym plakatem na nk ... ja to dopiero nie kumata
![]() Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
akzseinga74 (offline) |
Post #4 03-06-2011 - 22:30:30 |
|
Ja też wkleiłam plakat na nk. Lulu kliknij na plakacie prawym przyciskiem myszy - wybierz "zapisz obrazek jako" i wklej go na pulpit na przykład. A potem dołącz do swojej galerii
![]() |
Pilot_613 (offline) |
Post #5 04-06-2011 - 02:39:13 |
Wawa |
...I miło poczytać, że SIĘ DZIEJE i "dobre pomysły" nie pozostają tylko_w_fazie_pomysłów_dobrych.. ;p
"Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 04-06-2011 - 02:40:18 przez Pilot_613. |
Marianna08 (offline) |
Post #7 04-06-2011 - 08:26:55 |
Kraków |
|
joanna_w29 (offline) |
Post #8 04-06-2011 - 14:05:17 |
Szczyrk |
Gienek Loska Band są z nami
![]() link w ramach rewanżu można wysłać sms na Gienka jutro ![]() osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ![]() albo przez wiadomość prywatną |
lulu (offline) |
Post #10 04-06-2011 - 15:03:48 |
k/Kwidzyna |
A tak przy okazji to dla tych "rozgarniętych" tłumaczcie jak komuś na rowie na jaki nr ten sms ma być ... oglądałam ten link, ale gdzie wysłać nie widzę ... te młode to niech troszkę mają na względzie rozkojarzenie wiosenno-letnio-jesienno-zimowe, czyli całoroczne nieco dojrzalszych koleżanek
![]() Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
joanna_w29 (offline) |
Post #12 04-06-2011 - 15:28:07 |
Szczyrk |
lulu i wszystkie dojrzalsze koleżanki, Gienek Loska z Gienek Loska Band jest w finale X FACTOR jutro o 20 na tvn jest finał, i w związku z finałem i być może wygraną Gienka więcej ludzi będzie zaglądać na ich profil na facebooku i dowiedzą się o naszej akcji ![]() możemy głosować na niego w tym finale /nie wiem jaki jest nr sms, ale na pewno podczas programu będzie wielokrotnie podawany ![]() dzięki Agawo ![]() osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ![]() albo przez wiadomość prywatną Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 04-06-2011 - 15:29:25 przez joanna_w29. |
ToJa (offline) |
Post #14 04-06-2011 - 16:00:40 |
|
ja z tych dojrzalszych ![]() gdybym nie wyjechała do sanatorium to pewnie nie wiedziałam o czym tutaj piszecie i kto zacz ów Gienek nie oglądam programów typu Mam talent, XFACTOR , Idol........ moje współpaczki z sanatoryjnego pokoju natomiast oglądały namiętnie tego typu programy TV nieraz było gorące ![]() i pewnego dnia w ucho mi wpadła Layla Claptona , ale to jakaś Layla_nie_Claptonowa była zerknęłam na ekran tv [www.cda.pl] oczywiście smsa wyślę ![]() a przy okazji _ na naszej liście [amazonki.net] , tez można glosowac na utwór Layla w oryginale Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 04-06-2011 - 16:02:19 przez ToJa. |
joanna_w29 (offline) |
Post #15 04-06-2011 - 16:26:00 |
Szczyrk |
ot właśnie cały Gienek
![]() szczerze nie spodziewałam sie odezwu z ich strony a tu proszę ![]() osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ![]() albo przez wiadomość prywatną |
Pilot_613 (offline) |
Post #16 04-06-2011 - 16:59:58 |
Wawa |
Też nie oglądam - ale kliknąłem w ToJkowy link. Gadanina cała obok jaśnie_żirii niepotrzebna ;p - gostek wymiata tą wersją Layli. I tyle
![]() ![]() "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
mgiełka (offline) |
Post #17 04-06-2011 - 17:01:58 |
Radom |
Jest już też ogłoszenie "U AUTORÓW..." [sap-dwa-wwa.bloog.pl]
Jak tylko ruszy aukcja wkleją u siebie i link do aukcji. ![]() ![]() Z amazonki.net od 2006 roku. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 04-06-2011 - 17:02:31 przez mgiełka. |
Następna (offline) |
Post #18 04-06-2011 - 17:20:33 |
Krosno |
Gienek jest rewelacyjny, śpiewa wspaniale i należy na niego głosować! Oczywiście, że będziemy! A nr smsa do głosowania podadzą podczas programu. Dla tych, co nie wiedzą: Gienek 15 lat temu opuscił rodzinną Białoruś i grał na ulicach Krakowa, potem Warszawy, a potem Wrocławia. Żył niezdrowo. mial wypadek - spadł ze schodów, wrócił do domu i rehabilitacja równiez przebiegała niezdrowo. Ale Sztuka go wołała do Polski- zakochał się, ożenił się we Wrocławiu, ma córeczkę i dojrzał. Nie pije od tego czasu, podejrzewam, że nie pali (przy takim głosie). Jego osobiście nie poznałam, ale znałam kolegów-Bialorusinów, którzy z nim grali (bo wtedy śpiewałam jazz) i wiem, że jest dobrym i porządnym człowiekiem. I wielkim artystą! Chciałabym, żeby mu się udało...
"...od jutra będzie nam się wiodło coraz to lepiej i lepiej..." ![]() |
Polcia (offline) |
Post #19 04-06-2011 - 19:04:17 |
|
Tak Ewciu , widziałam w telewizji z wywiad z Gienkiem i opowiadał o sobie , o swoim życiu , o piciu, o bezdomności, o wypadku, o spotkaniu kobiety życia- historia na film
Ja też będę głosować na Gienka w X Factor skoro Gienek wspiera naszą Renatkę , my amazonki wesprzemy Gienka a pozatym jest najlepszy z trójki finalistów Dano Ci życie, które jest tylko opowieścią. Ale to już Twoja sprawa, jak Ty ją opowiesz ................. Marek Hłasko "Sowa, córka piekarza" |
renatarzeplinska (offline) |
Post #21 04-06-2011 - 20:18:03 |
|
Mimo innego typowania ,teraz podję łam decyzję ,że będę głosowała na Gienka.Robię to dla CIebie Renatko.Po niedzieli zasilę konto.Trzymaj się kochana.Po przeczytaniu historiiIzy wierzę w leczenie wChinach
|
Al_la (offline) |
Post #22 04-06-2011 - 20:30:03 |
k/Warszawy |
Jutro o 12.00 jest Msza Św. za powodzenie w leczeniu Renatki.
Mszę zamówiła Milena - dobrze znana użytkownikom I forum. ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Następna (offline) |
Post #30 05-06-2011 - 22:02:39 |
Krosno |
Myślę, że dobrze się stało, że Gienek wygrał - przy naszej pomocy. Odwdzięczyłyśmy się za życzliwość i rozpowszechnienie plakatu wśród jego fanów. Jest znakomitym artystą, a tyle lat był niedoceniony. Trochę z własnej winy, zaliczył glebę, pozbierał się i teraz został wreszcie doceniony. Ja tak lubię, jak komuś coś się udaje! Szczególnie po tak wyboistej drodze... bo to jest dobry człowiek... i umie śpiewać sercem...
![]() "...od jutra będzie nam się wiodło coraz to lepiej i lepiej..." ![]() |