Pomoc dla Renacic
Pilot_613 (offline) |
Post #2 16-06-2011 - 23:55:27 |
Wawa |
Metka eee - młoda żonka jednak - postaw małża pod ścianą? ![]() ![]() ![]() "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
joanna_w29 (offline) |
Post #5 17-06-2011 - 10:13:46 |
Szczyrk |
wiecie co ludzie naprawde sa dziwni
![]() przez caly czas kiedy mówię ludziom o pomocy dla Renatki spotykałam sie ze zrozumieniem i checią pomocy ale dzisiejsza rozmowa z dyrektorem jednej Szczyrkowskiej szkoły wybiła mnie zupełnie z rozumu ![]() juz ostatnio przez telefon na moja prosbę wsparcia "kwiatków dla Renatki" zareagował jakbym go zmuszała do nierządu ![]() wczoraj zaniosłam plakaty i apel, nie było go, opowiedziałam o sprawie sekretarce, bardzo miła Pani, wysłuchała mnie i obiecała przekazać dyrektorowi przed chwilą dzwoniłam do niego z zamiarem umówienia sie na spotkanie a on do mnie: "tak, są tu jakieś plakaty, ulotki reklamowe ... prosze pani nie wyobrazam sobie wejśc do klasy i powiedzieć 'nie kupujcie kwiatków dajcie pieniądze' ... sprawa jest jasna, przedstawie na radzie pedagogicznej, mamy do pani kontakt" słów nie mam ![]() ![]() ![]() osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ![]() albo przez wiadomość prywatną Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 17-06-2011 - 10:16:03 przez joanna_w29. |
lulu (offline) |
Post #6 17-06-2011 - 10:17:41 |
k/Kwidzyna |
A może on nie tylko "kwiatki" dostawał ....
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
joanna_w29 (offline) |
Post #7 17-06-2011 - 10:20:13 |
Szczyrk |
no chyba
dajcie spokój ![]() mam nadzieje ze nie ma kontaktu z dziecmi ![]() osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ![]() albo przez wiadomość prywatną Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 17-06-2011 - 10:26:29 przez joanna_w29. |
Pilot_613 (offline) |
Post #8 17-06-2011 - 11:07:18 |
Wawa |
![]() Btw. jeśli ma to być na radzie pedagogicznej = może warto dotrzeć do tej rady najpierw - niech się zdziwi, że wszyscy już wiedzą o co chodzi ;p. Zawsze są jacyś aktywni nauczyciele, opiekunowie wolontariatu, kółek zainterere, 'trójki klasowe' itp. - no i sami uczniowie rozdający ulotki i plakatujący szkołę... - i pan_dyro przyjdzie na gotowe ;-). (pomysł_ino_taki) "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
joanna_w29 (offline) |
Post #10 17-06-2011 - 17:47:34 |
Szczyrk |
pisałam do Renatki, reportaż bedzie na tvn24 o 17.10 w poniedziałek
a jutro na polsacie w wydarzeniach o 18.50 osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ![]() albo przez wiadomość prywatną |
Pilot_613 (offline) |
Post #11 17-06-2011 - 19:14:28 |
Wawa |
"(pią 17 cze 2011 20:41:51 CEST)" czyli już niebawem zaczyna się finał 1 tury aukcji ...i jednocześnie wystawianie 5 tury (ależ będzie bal w emaliach
![]() Ostatnia chwila, żeby zawalczyć o coś na finiszu pierwszej tury (kpl. kartek już zakończone i dziś wysłane) i/lub jeszcze zapodać komuś link [harcczat.pl] albo [allegro.pl] + 'wczasy w górach od maryli' [allegro.pl] Poproszę trzymać kciuki - i tak się pogubię, ale może ciut mniej ;P. "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Al_la (offline) |
Post #12 17-06-2011 - 19:58:43 |
k/Warszawy |
Renatka mówiła, ze będzie w piątek albo w poniedziałek, ale zapomniałam Wam napisać ![]() Dobrze, że dziś nie było, bo ja nie mogłam oglądać ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 17-06-2011 - 19:59:17 przez Al_la. |
joanna_w29 (offline) |
Post #13 17-06-2011 - 21:11:34 |
Szczyrk |
Pilocie, mój komplet się sprzedał
heart poślesz mi namiary na szanownego kupca/kupczynię ?? ![]() osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ![]() albo przez wiadomość prywatną |
Al_la (offline) |
Post #14 17-06-2011 - 21:15:41 |
k/Warszawy |
W ciągu 2 godzin zakończy się I tura aukcji
![]() Kto nie był, jeszcze zdąży ![]() A Elli płytę można nabyć jeszcze przez 5 min! ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 17-06-2011 - 21:16:17 przez Al_la. |
ToJa (offline) |
Post #16 17-06-2011 - 21:25:46 |
|
się nie odzywała, bo i tak kiepsko byłoby słychać trza było saperkę podrzucic, ewentualnie koparą podjechać ![]() i proszę mi tu po inglisz nie pisać, dziecku musiałam naukę do ważnego egzaminu przerwać, coby mi po polskiemu powiedziała, czego ten facet ode mnie chce ![]() wzorcowe dociekanie/przeglądanie/sprawdzenie trwało 4 godziny ![]() ale dałam radę ![]() ps. wśród pracowników dużej firmy (zasięg ogólnopolski), zatrudniającej duuuuużżżżżżoooooooo pracowników, zarabiających duuuuużżżżżżooooo kasy (ma się te znajomości ![]() |
mag_dag (offline) |
Post #17 17-06-2011 - 21:30:41 |
Sosnowiec |
warto zerknąć na opis jaki przygotowała ToJa dla swoich kart telefonicznych na aukcji - wzorcowy jest! ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 17-06-2011 - 21:31:12 przez mag_dag. |
Al_la (offline) |
Post #18 17-06-2011 - 21:35:53 |
k/Warszawy |
Oglądałam i byłam pełna podziwu za dokładność
![]() Szkoda tylko, ze zainteresowanie małe... Ale może się rozkręci ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
ToJa (offline) |
Post #19 17-06-2011 - 21:49:51 |
|
Jest tego sporo na allegro, może dlatego ![]() mam jeszcze zbiór kalendarzyków listkowych ![]() aaaaaaa i jeszcze se przypomniałam, że jakieś pieniądze zbierałam, lecę na allegro obejrzeć ceny, może któryś dałoby się opchnąć ![]() |
Pilot_613 (offline) |
Post #20 18-06-2011 - 00:11:03 |
Wawa |
Skończyła się 1 tura aukcji (nie dotyczy wczasów maryli [allegro.pl] ) - 10 "fantów" sprzedane, niektóre w kilku egzemplarzach - Allegro melduje, że wpłat powinno, za pierwszą turę być, na kwotę 1618,50 (Alicjową tradycją zapewne wpłynie więcej
![]() Czekam na wpłaty i np. maile z txtami 'dedykacji imiennych'. mag_dag wyjeżdża na parę dni.. - skóra mi się marszczy na tyłku na samą myśl ;P - sam zostanę. W tzw_międzyczasie wystawiana była 5 tura aukcji.. 16 "fantów"... I tu anegdotka ![]() a tu nagle emalia od Pyruni z pytaniem o płatność PRZED emalią z Allegro, że aukcja zakończona - gadamy o tym... a tu telefon mi żona podaje... zgadnijcie od kogo ![]() Pyruniu - wszystko na spokojnie jutro (dziś już)... Gratuluję wygranym i uczestnikom - proszę podawać link dalej [harcczat.pl] - zasiadam do uzupełniania 'płachty-info' ino skończę tu.. :-). "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
mag_dag (offline) |
Post #21 18-06-2011 - 00:17:19 |
Sosnowiec |
mag wyjeżdża, ale z kompem - spoko - ogarniem to powoli
![]() darczyńcy dostaną ode mnie wiadomość na priv - cierpliwie czekać ![]() prośba do wygranych w aukcjach - proszę wpłacać kasę wg maila otrzymanego z allegro na bieżąco, nie czekać aż się skończą inne aukcje, w których licytujecie, mamy aukcje podzielone na tury i chcemy to na bieżąco rozliczać ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
Pilot_613 (offline) |
Post #24 18-06-2011 - 02:50:04 |
Wawa |
Już, chyba... - "płachta-info" na [harcczat.pl] uzupełniona --> podaj dalej?
![]() "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
maryla (offline) |
Post #25 18-06-2011 - 11:28:06 |
gdzieś w górach... |
[allegro.pl]
mojego linka też proszę o podanie dalej - dotyczy wczasów. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 18-06-2011 - 11:29:36 przez maryla. |
mag_dag (offline) |
Post #26 18-06-2011 - 17:54:16 |
Sosnowiec |
marylko, na płachcie, o której pisze Pilot zawsze jest Twoja aukcja - w I turze zaznaczona na zielono - nigdy o niej nie zapominamy
![]() jak ktoś wysyła link do płachty (czytaj: harcczata czyli to: [harcczat.pl] ) to wysyła się również Twoja aukcja ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
lulu (offline) |
Post #28 18-06-2011 - 22:32:31 |
k/Kwidzyna |
Ja też to widziałam, nawet syn Renatki się wypowiadał.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
Al_la (offline) |
Post #30 19-06-2011 - 11:29:17 |
k/Warszawy |
[wiadomosci.gazeta.pl]
![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |