Herceptyna
filipinka35 (offline) |
Post #1 28-08-2012 - 23:27:15 |
|
Dziś dostałam 16 - tą herceptynke. I dexaven i czuje sie świetnie. Echo ok i EKG ok.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
aga66 (offline) |
Post #2 29-08-2012 - 15:13:50 |
Warszawa |
A ja dzisiaj dostałam 14 i też jest ok
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |
filipinka35 (offline) |
Post #3 29-08-2012 - 18:39:53 |
|
Aguś ciesze sie ogromnie
I tak trzymaj kochana Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #5 07-09-2012 - 13:12:08 |
|
Agha gratuluję
Ja juz sie nie mogę doczekać 17 -tej i dexavenek taki dobry, kopa daje, że hej. Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 07-09-2012 - 13:13:17 przez filipinka35. |
filipinka35 (offline) |
Post #6 18-09-2012 - 19:41:30 |
|
I 17-sta herceptynka zaliczona. Ja czuje sie dobrze i czekam na ostatnia 18 - stą. I dexaven tez dostałam i jest ok i alleluja i do przodu. Eh kocham Cię życie moje najdroższe. A teraz przytulam mojego ukochanego Filipa.
Buziaki dla Was wszystkich Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
aga66 (offline) |
Post #7 18-09-2012 - 19:58:10 |
Warszawa |
Gratuluję. Ja mam mieć 17 herceptyn, bo pani doktor powiedziała, że nie ma potrzeby 18 i tyle
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |
filipinka35 (offline) |
Post #8 18-09-2012 - 20:41:52 |
|
Aga napisałam do Ciebie na priv
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Al_la (offline) |
Post #9 18-09-2012 - 21:27:26 |
k/Warszawy |
Filipinko, nie piszemy takich wiadomości (i to w wątku medycznym). Jeśli wysłałaś PW, to Aga zauważy W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
filipinka35 (offline) |
Post #10 18-09-2012 - 21:53:44 |
|
Nie rozumiem ... a dlaczego nie piszemy. Przeciez nie raz wyraznie widzialam, że ktos napisal komus, ze napisal cos na priv.
Al_la (offline) |
Post #11 18-09-2012 - 22:05:10 |
k/Warszawy |
Nie powinno się pisać niepotrzebnych postów, żeby jak najmniej obciążać serwer, który (jak zauważyłyście) wolno działa.
Już po raz drugi zwrócono mi uwagę, że jeśli nie zwróciłam uwagi komuś innemu, to nie wolno nikomu. Gapowe się płaci... W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
filipinka35 (offline) |
Post #12 18-09-2012 - 22:10:05 |
|
Dobra to ja nie będę za dużo pisać co by tego serwera nie popsuć
filipinka35 (offline) |
Post #14 18-09-2012 - 22:53:50 |
|
aaaa teraz to ja rozumiem
pozdrawiam Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #15 01-10-2012 - 19:15:48 |
|
2 z 17 zaliczona
|
filipinka35 (offline) |
Post #16 01-10-2012 - 21:02:16 |
|
brawo Julia
aga66 (offline) |
Post #18 02-10-2012 - 20:50:34 |
Warszawa |
No to Bajduniu masz niefajnie. A taką ta cholera ma ładna nazwę
filipinka35 (offline) |
Post #19 09-10-2012 - 18:49:38 |
|
Dziś przyjelam ostatnia dawke herceptyny. 18 dawke i czuje sie swietnie.
aga66 (offline) |
Post #20 09-10-2012 - 19:48:37 |
Warszawa |
Super Monisiu
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 09-10-2012 - 19:49:17 przez aga66. |
filipinka35 (offline) |
Post #21 09-10-2012 - 20:01:02 |
|
Agus dziekuje
filipinka35 (offline) |
Post #23 10-10-2012 - 17:40:05 |
|
Berni serdecznie dziekuje
djmikada (offline) |
Post #24 10-10-2012 - 22:28:38 |
Czeladź |
a kuku kochane herceptynki pozdrawiam serdecznie to ja zwariowana djka która, tak ostro reagowala po herceptynce , czuję sieę świetnie, pracuję zawodowo, od odstawienia herci nie bralam ani dnia L4 jupi buziaki pozdrawiam i trzymjcie się kochane , słuchajcie swoich organizmów i najważniejsze podchodzić do wszystkiego z pozytywną myślą - pozdrawiam serdecznie Mikada
|
filipinka35 (offline) |
Post #25 11-10-2012 - 11:20:19 |
|
Ja po kazdej herceptynie czułam sie bardzo dobrze. Jedyny skutek uboczny to brak kondycji fizycznej.
filipinka35 (offline) |
Post #26 23-10-2012 - 21:59:11 |
|
Po herceptynie nie mam wogole kondycji fizycznej. Psychicznie czuje sie znakomicie, ale fizycznie to kiepsko. Spaceruję, pływam a męcze sie bardzo szybko. Kiedy mi wróci kondycja ?
Nie pale papierosow juz 5 lat a mam zadyszke jak kiedys po fajkach, szczegolnie jak ide po schodach Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #28 23-10-2012 - 23:28:20 |
|
Andzia dzieki
czyli trzeba pol roczku poczekac No nic poczekam cierpliwie Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
monik (offline) |
Post #29 03-11-2012 - 12:55:56 |
Łódź |
ja skończyłam w sierpniu i powiem Wam, że kondycji to nie odzyskałam jeszcze... wchodze po schodach i powietrza mi brak jan 4 000m n.p.m ale chyba czas i pora ruszyc tyłeczkiem i moze na jakiś delikatny fitness się zapisać bo od siedzenia wfotelu to kondycja się na pewno nie poprawi
|