Samoopalacz...
Wysłane przez basia_z_gor
basia_z_gor (offline) |
Post #1 25-06-2013 - 13:46:29 |
Jelenia Góra |
Dziewczęta czy myślicie, że mogłabym smarować rękę z obrzękiem ( ok 3cm różnicy) balsamem z samoopalaczem? Dobrej firmy, nie jakimś z marketu. Nie sądzcie, ze jestem próżna..... Po prostu z kilka dni idę na wesele. Chodzę w spodnicach więc nogi mi sie siła rzeczy troszkę opalily, twarz tez, zdrowa ręka tez, no a chorą nosże w rękawie więc jest Biala jak ściana... I tak juz mam wrazeńie, ze wszyscy na mnie sie gapią, chciałabym kilka dni tą rękę smarować, zeby w sukience na ramiączkach nie wyglądać jak kosmita...
"Dzieci są naszym mostem do nieba" |
b_angel (offline) |
Post #2 25-06-2013 - 14:19:18 |
radom |
Basiu
to, że chcesz ładnie wyglądać to zdrowy_normalny objaw ![]() wydaje mi się, ze spokojnie możesz smarować rękę balsamem z samoopalaczem ![]() nawilżający balsam lekko brązujący nie powinien żadnej krzywdy zrobić :-) . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... ![]() |
Masza70 (offline) |
Post #5 26-06-2013 - 07:44:17 |
|
ja kiedyś byłam na opalaniu natryskowym u kosmetyczki. Rozkłada się równomiernie na skórze, wada: trochę kosztuje i trzyma się nie dłużej jak tydzień. Mnie też się wydaje że to nie szkodzi, w każdym razie nie tak jak opalanie na słońcu. Słyszałam że dla nas opalanie niewskazane, dlatego chronię się w cieniu.
![]() |
Perełka (offline) |
Post #7 03-07-2013 - 23:22:45 |
|
Tak do pierwszej kąpieli.
Wypróbowane na weselu. Jak wiecie mam war za warem, pot leje sie ze mnie ciurkiem i "rajstopki " wytrzymały. Zadnych smug, cieni- nic z tych rzeczy. Zmywa sie je wodą z mydlem. Wypróbowałam rajstopki Sally Hansen. Z innych firm nie miałam to się nie wypowiadam. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 03-07-2013 - 23:23:09 przez Perełka. |
filipinka35 (offline) |
Post #9 04-07-2013 - 18:23:27 |
|
Babo jakie niebo ? Za wcześnie trochę żeby się tam szykować.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
522
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022