może autem do Polanicy 25.10
Wysłane przez izat-c
izat-c (offline) |
Post #1 16-10-2012 - 20:12:55 |
|
Mam skierowanie na turnus do Polanicy na 25 października. Zastanawiam się jak jechać. Chętnie pojechałabym autem, ale potrzebowałabym towarzystwa, bo to dość daleko ode mnie (jestem z Wejherowa - koło Gdyni). Gdyby któraś z Pań była zainteresowana wspólną drogą bardzo bym się ucieszyła. Mogą być nawet 3 osoby - wyjdzie taniej i weselej. Auto niewielkie - renault thalia. Bagażnik duży (a w końcu jedziemy na ponad 3 tygodnie). Może auto tam na miejscu by się przydało, bo okolica ładna na wszelkie wycieczki - a ponoć jesienią góry są ......
Panie z Trójmiasta i okolic, bardzo proszę...... te po drodze czyli Bydgoszcz, Toruń..............może i te ze Słupska i okolic.......dajcie znać jeśli pomysł wspólnej podróży Wam odpowiada. (Ja jako kierowca - prawo jazdy od ponad 20 lat, co roku minimum 2 razy jadę w długą trasę; jeżdżę na co dzień) Jeśli nie będzie chętnych chyba pojadę pociągiem |
ToJa (offline) |
Post #2 16-10-2012 - 20:50:15 |
|
Proponuję wrzucić post na sanatoryjne forum [www.forum.nasze-sanatorium.pl]
Ja własnie z tego forum "załapałam" sie na podróż autkiem do Kołobrzegu |
lulu (offline) |
Post #4 17-10-2012 - 11:29:05 |
k/Kwidzyna |
Najlepiej otwórz "Nowytemat".
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
525
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024