przykurcz i struna w ręce
Wysłane przez renatar
renatar (offline) |
Post #1 21-07-2017 - 22:11:36 |
sieradz |
Zrobił mi się pod pachą przykurcz, struna ciągnie aż do dłoni. Boli jak chcę rękę do góry podnieść lub do tyłu. Próbuję to rozćwiczyć ale chyba z marnym skutkiem. Czy ktoś zna jakieś sposoby żeby sobie pomóc bo ortopedę może znajdę w przyszłym tygodniu bo wiadomo sezon urlopowy. Prawie dwa miesiące bez ćwiczeń i niestety poległam bo wiadomo roboty jak to na wsi tyle że myślałam że już mnie to nie dotyczy.
![]() T3NOMO/ER10 PR10procent\12 taksanów,3AC,lampek 25.Tamoksifen.Inwazyjny śluzowy. |
Krynia58 (offline) |
Post #2 21-07-2017 - 22:48:25 |
Warszawa |
Renatko, znalazłam na YT film o rehabilitacji amazonek, wklejam link
[www.youtube.com] Od 37 minuty zaczynają się ćwiczenia, można sobie włączyć i ćwiczyć razem z panią magister. Ja tak ćwiczyłam i ćwiczę, może niezbyt regularnie ale jak czuję że zmęczyłam ręce.... Zwracam Ci uwagę na ćwiczenia z kijkiem. Ja mam taki do mopa ![]() ![]() ![]() ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
571
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022