watroba
marysienka23 (offline) |
Post #1 23-02-2014 - 20:01:32 |
PILA |
witam dziewczyny czy wiecie co oznacza hipodensyjne ognisko w watrobie?czy to przezuty?padam ze strachu po tylu latach a co gorsza 17 grudnia mialam peta ktory nic niewykazal a tydzien temu mialam kt pluc z nadbrzuszem i tam wlasnie to napisali a pet niby taki dokladny
|
elisabeth (offline) |
Post #5 23-02-2014 - 20:31:23 |
Lubuskie |
Zastanawiam się czy miałaś jakieś objawy ,dolegliwości W życiu wszystko ma swój zmierzch. Tylko noc kończy się świtem. |
marysienka23 (offline) |
Post #6 23-02-2014 - 20:32:29 |
PILA |
jezu kochane jestescie ale oni napisali ze podejrzenie meta i tego wlasnie sie boje
|
marysienka23 (offline) |
Post #7 23-02-2014 - 20:37:36 |
PILA |
mi zaczely rosnac markery ca15.3 zrobilam je sama cos mnie tak tknelo i wyszy 41 w lipcu 2013 a teraz jest juz 720 i od wrzesnia do dzis robili mi wszystkie badania lacznie z petem i wkoncu moja onkol wyslala mnie do chodziezy zeby sprawdzic pluca dokladnie i tam wlasnie wyszlo w tk ze cos z ta watroba nietak w 2002 mialam krwiaka watroby po operacji woreczka ale to chyba niema znaczenia czytalam ze przy chorej watrobie markery ca15.3 tez rosna ale boje sie jak niewiem
|
marysienka23 (offline) |
Post #9 23-02-2014 - 20:56:58 |
PILA |
no we wtorek ide juz do onkologa na szczescie mam takiego ze dzwonie na komorke i juz moge przyjscsuper babka no mam nadzieje ze to sie jakos wyjasni dam znac
|
marysienka23 (offline) |
Post #12 23-02-2014 - 21:27:43 |
PILA |
dziekuje mocno was pozdrawiam!!!!!!!!!!
|
marysienka23 (offline) |
Post #15 24-02-2014 - 17:24:21 |
PILA |
witajcie
|
marysienka23 (offline) |
Post #16 25-02-2014 - 20:06:19 |
PILA |
czesc dziewczynki wiec bylam dzis u onkologa i mowila ze narazie nic niemoze konkretnie stwierdzic i dala na tk watroby wiec 24 marca bedzie badanie no i zobaczymy co tam pokaze oczywiscie miesiac stresu i czekania osiwieje i ocipieje z tym wszystkim ale jak trzeba to trzebapozdrawim was mocno
|
marysienka23 (offline) |
Post #19 26-02-2014 - 17:19:45 |
PILA |
czesc dziewczynki dziekuje za wsparcie dzis mi robili rezonans kregoslupa i cos czuje ze to bydle bedzie w kosciach bo pierwszy raz tak dlugo trwalo badanie fakt ze kosci mnie bola jak cholera ale mam tez zwyrodnienia i dyskopatie ale dzis wyjatkowo dlugo to trwalo chcieli mi podac nawet kontrast ale wystraszylam sie i odmowilam ja padne na zawal za tydzien wynik ale jesli juz bedzie to moze zacznie sie w koncu jakies leczenie a tak trwa to juz od lipca i ciagle nic i nic a markery rosna szlak by to trafiljuz nie dlugo to bede robic za lampe elektryczna na ulicy przeciez te wszystkie badania to tez szkodza a za miesiac kt watroby i znowu naswietlanie normalnie mam dosc
|
marysienka23 (offline) |
Post #24 26-02-2014 - 21:36:49 |
PILA |
jak pragne zdrowia z wami chce sie zyc i walczyc aj dziewczyny kochane jestescie
|
aga66 (offline) |
Post #27 27-02-2014 - 13:31:15 |
Warszawa |
Oj tak kosteczki bolą, wszystkie bez wyjątku. Dzięki temu co rano wiem, że żyję
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |
marysienka23 (offline) |
Post #28 27-02-2014 - 20:45:31 |
PILA |
czesc dziewczynki wlasnie wrocilam z pogotowia bo mam ta rwe kulszowa i dali mi zastrzykale przestalo boleci wiecie co Pani bardzo dokladnie mnie zbadala podotykala i mowi ze czuc ze ta watroba jest troszke powiekszona no ale ze mam spokojnie czekac na komputer i wtedy dokladnie bedzie wiadomo co jej tam dolega tylko kurde to czekanie to wiecie mozna zajob............ dostac bo ja juz tak sobie czekam od lipca te durne markery rosna tu niby nic nie widac tylko to dziwne w grudniu 17 stego mialam peta i tam nawet slowka nie bylo o watrobie a teraz nagle cos sie w niej znalazlo cos mi sie zdaje ze ten pet to troszke przereklamowanya stres jak byl tak jest ale sral to pies co ma byc to bedzie w maju rodzi mi sie wnuczka wiec nie mam zamiaru sie poddac bedzie dobrze musi byc i tylepozdrawiam was mocno
|
aga66 (offline) |
Post #29 01-03-2014 - 11:26:08 |
Warszawa |
Marysieńsko i tak trzymaj. Zresztą wątroba może być powiększona z różnych przyczyn. Ja kiedyś miałam powiększoną po lekach i trwało to prawie rok. Tylko wtedy nawet nie myślałam, że zachoruję na raka, węc się w ogóle nie stresowałam, mimo że wątróka bardzo mi dokuczała. Teraz po chorobie każda z nas myśli najpierw o najgorszym, a jak to się wykluczy to dopiero leczymy najnormalniejsze w świecie choroby, na które zapadają miliony ludzi na świecie. Taki to już nas los
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |