Drugie starcie - rozmowy codzienne
Wysłane przez Amazonki.net
aga66 (offline) |
Post #4 01-07-2014 - 11:09:31 |
Warszawa |
Renjak i jak Twój wynik?
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |
endżi (offline) |
Post #6 01-07-2014 - 17:48:47 |
Warszawa i okolice |
Renjak, nie pisz czarnych scenariuszy. Dziwi mnie że lekarz powiedział coś takiego zaledwie na podstawie usg. Nie dalej jak miesiąc temu byłam w podobnej sytuacji (guz lito-torbielowaty, 7cm). Lekarz powiedział mi wówczas "nie mogę pani obiecać że to nie jest nowotwór", ale do potwierdzenia takiej diagnozy konieczne były jeszcze badania markerów i przed wszystkim laparotomia. Badanie śródoperacyjne potwierdziło że to ZMIANA ŁAGODNA, a dziś odebrany wynik hist-pat dokładnie nazwał ją nawet po imieniu - torbiel endometrialna. Dlatego uszy do góry i bez paniki! Trzymam kciuki
Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz |
julcia.1966 (offline) |
Post #10 02-07-2014 - 16:41:30 |
Ostrołęka |
|
renjak (offline) |
Post #13 02-07-2014 - 18:37:08 |
wroclaw |
Dzięki Kochane kobitki
Mea, ja oczywiście się pomyliłam, dobrze że mnie poprawiłaś. Pisałam podanie do dyrektora szpitala że ja w takiej sutuacji nie mogę długo czekać.Byłam w kolejce 301 na liście i są 3 operacje dziennie wykonywane na ginekologii.......uffff. Bez zastanowienia wyraził zgodę Pozdrawiam wszystkich |
Krynia58 (offline) |
Post #24 14-07-2014 - 05:44:18 |
Warszawa |
mocno zaciskam
Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
699
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024