Drugie starcie - rozmowy codzienne
lulu (offline) |
Post #1 14-05-2010 - 16:47:22 |
k/Kwidzyna |
Przykre, ale Krysiu zbieraj siły, my wspieramy. Zwalczysz tą przeszkodę.
![]() Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
Becia (offline) |
Post #2 14-05-2010 - 17:23:45 |
Siemianowice Śląskie |
Krysiu, trzymam kciuki za pomyślność i skuteczność leczenia
![]() czytałaś już książkę "Antyrak"?, jeśli nie, to polecam...nastraja bardzo optymistycznie ![]() "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 14-05-2010 - 17:24:01 przez Becia. |
Katna (offline) |
Post #4 14-05-2010 - 17:34:39 |
Łódź |
Krysiu, rozłazi się to dziadostwo, ale sama wiesz, że jak trafią z leczeniem, to pójdzie...gdzie jego miejsce.
Trzymam kciuki za mądre pomysły lekarzy. Niech podziałają jak u Ajaki i nie tylko. Ciężkie chwile znów przeżywasz, ale to minie, zobaczysz ![]() |
kgs (offline) |
Post #5 14-05-2010 - 19:33:17 |
Olsztyn |
Na razie walczę z bólem przeokropnym - chyba tym już razem będą dobre przeciwbóle dobrze ustawione, pomału wygrzebuję się z dołka i jestem pozytywnie nastawiona, szczególnie dziś po spotkaniu z Ricardę i Magdą24. Żeby tylko nie bolało
![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 14-05-2010 - 19:34:48 przez kgs. |
Ela63 (offline) |
Post #8 14-05-2010 - 22:20:39 |
W dolinie Grabowej |
Beciu,Pyruniu,Dorciu,Krysiu,Iwonko,Renatko i nasz rodzynkku-Agencie bardzo mocno zaciskam kciuki za powodzenie w walce codziennie modlę się za Was proszę i proszę i bardzo mocno wierzę że wszystko dobrze się skończy czego życzę Wam z całego serducha.
![]() Chcąc odzyskać młodość, trzeba tylko powtórzyć swoje szaleństwa ![]() O . Wilde na forum od października 2007 -------------------------------------- |
Dortek (offline) |
Post #12 15-05-2010 - 10:17:35 |
|
Wspieram Was myślami nieustannie i wierzę, wierzę, wierzę...
Krysiu, mam nadzieję, że ból udało się opanować. Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
mag_dag (offline) |
Post #16 18-05-2010 - 17:52:38 |
Sosnowiec |
dorotko, znowu złe wieści... nie wiem, co napisać...
wierzę, że Twoja lekarka zaradzi i to szybko!!! będziemy mocno zaciskać kciuki za Ciebie ![]() P.S. pomarańczowy balonik czeka na nadmuchanie w moim pomarańczowym pokoiku - ale to musi być jakaś specjalna okazja ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
Kasia_W (offline) |
Post #18 18-05-2010 - 18:39:56 |
Zduńska Wola |
Dorota nie wiem co napisać...
trzymam kciuki ![]() na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 18-05-2010 - 18:41:05 przez Kasia_W. |
danuta maria (offline) |
Post #23 18-05-2010 - 20:57:43 |
Włocławek |
Wierzę Dorotko, że dasz radę... przytulam serdecznie
![]() |
ewela (offline) |
Post #25 18-05-2010 - 22:08:11 |
Bydgoszcz-Fordon |
Trzymaj się kolezanko. Ja jutro odbieram wynik TK to zobaczymy azeby było mało zaczęłam utykaćna jedną noge ,pewnie jeszcze scyntygrafia dojdzie.Stwierdzam ze u mnie chemia działa tylko 6 mc , bo na klatce mam powtórke z tego co było .Zobaczymy co mój doktorek powie cosik napomkął o lapatin ....
|
luba (offline) |
Post #28 27-05-2010 - 07:55:30 |
|
Witam po długiej nieobecności......nie mogłam się połapać w tym nowym forum....i nie bardzo wiedziałam, w którym miejscu się odezwać...wybrałam tu, bo znajome osoby ze starego forumka widze...dopiero przeszłam 4 FECe, z powodu kiepskich wyników ciągle przesuwane kolejne wlewy...jeszcze 2..w poniedziałek mam scyntygrafię, bolała mnie noga i na RTG wyszła jakaś plamka, więc mam mieć to badanie...czy to możliwe dziewczynki, żeby w czasie chemii coś już zaczęło w innych miejscach wyłazić??
a poza tym to kiepsko się czuję w okresach między wlewowych... Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i trzymam kciuki . |
Al_la (offline) |
Post #29 27-05-2010 - 08:01:38 |
k/Warszawy |
Niekoniecznie COŚ wyłazi, ale jest to niestety możliwe.
Zdarza się, że raczysko jest mądrzejsze od chemii i po prostu ją olewa ![]() Miejmy nadzieję, ze u Ciebie to nie jest TO. Trzymam kciuki ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
ewela (offline) |
Post #30 28-05-2010 - 21:55:29 |
Bydgoszcz-Fordon |
A więc tak tomograf wyszedł spoko nic nie wykazał chociaż moja klatka wyglada tak jakby czołg po niej przejechał, rezonas tez ok i mam zato zmienione leczenie lapatin +xeloda, a jeszcze miałam scyntygrafie w sprawie mojego utykania na prawą nogę ale wyniku jeszcze nie znam .Ale co będzie to będzie grunt że leczą i mają czym....
|