Babcia 87 lat metaza +zaniedbany rak sutka
Wysłane przez Cansu
ira (offline) |
Post #3 01-07-2019 - 17:31:33 |
Pabianice |
Cansu, bardzo Ci współczuję.
![]()
Niekoniecznie. Żyję ze stwierdzonym wysiękiem w opłucnej (oprócz przerzutów do kości) od października 2016. Męczę się przy dużym wysiłku, ale senność mi nie dokucza, za to bezsenność czasem bardzo. Żadne badania nie stwierdziły raka w płucu, ale... to jest na pewno z powodu przerzutów, bo skąd? |
Tomasz. (offline) |
Post #4 01-07-2019 - 18:27:16 |
Pruszków |
Wysięk a wysięk. Jak z nadciśnieniem czy inną chorobą. Objawy zależą od nasilenia objawów choroby. Wysięki mogą być też od stanów zapalnych, POChP, są też w znacznej niewydolności serca.
____________ Nie jestem lekarzem. Moje sugestie odnośnie leczenia należy zawsze skonsultować z lekarzem prowadzącym. |
Anna córka Kasi (offline) |
Post #5 11-07-2019 - 22:50:39 |
Warszawa |
Zainteresowal mnie temat wysieku i jego powiazanie z sennoscia, meczliwoscia itp. Probuje znalezc powod braku sil mojej mamy. Po operacji, ktora byla 1 lipca jest tragicznie, ale i wczesniej, przed operacja nie bylo duzo lepiej. PET pokazal wiele guzkow o charakterze zapalnym/pozapalnym m.in. w plucach. Czy to moze byc powod meczliwosci? Jakim badaniem to potwierdzic, jak temu zaradzic...Pozdrawiam
|
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
683
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022