UWAGA - Pacjentki z rakiem hormonozależnym, HER-2 ujemnym
Wysłane przez Al_la
Al_la (offline) |
Post #1 14-11-2020 - 15:04:12 |
k/Warszawy |
„Drogie, potrzebujemy zebrać informacje ile z Was z HER2 ujemnym, hormonozależnym rakiem piersi otrzymało w trakcie leczenia przerzutów raka piersi terapię tzw. cyklibami (rybocyklibem/palbocyklibem/abemacyklibem) a jaka część Was otrzymała leczenie tylko chemioterapią”.
Osoby leczone w/w lekami, które zechciałaby opowiedzieć swoje historie i doświadczenia z terapią cyklibami, proszone są o zgłoszenie się do mnie poprzez pw i podanie kontaktów do siebie. ![]() ![]() Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #4 29-01-2021 - 20:37:13 |
k/Warszawy |
Ponawiam prośbę Krysi Wechmann.
Panie z hormonozależnym rakiem piersi i z przerzutami, które zechciałyby opowiedzieć o tym jak są leczone, proszone są o kontakt z Krystyną Wechmann lub napisanie do mnie. ![]() ![]() Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
lopuszek76 (offline) |
Post #5 29-01-2021 - 20:59:36 |
|
Jesli to nie problem to moze napiszcie tu na forum - przyda się nam wszystkim !!!
|
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
499
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
5263
dnia 07-04-2018