Markery watrobowe, prosze o pomoc

Wysłane przez Changbai 

Changbai (offline)

Post #1

01-07-2021 - 16:42:26

 

Witam!

Bylam z Mama we wtorek w szpitalu.
Lekarz zobaczyl wyniki

Bilirubine 0-17 9.
Totaal gamma GT 0-38 288 H
alk.fosf. 0-98 147 H
ALAT 0-34 73 H
ASAT 0-31 108 H
LDH 0-250 848 H
Albumine 35-50 44
Triglyceriden 0.00-2.00
Glucose 4.4-5.5 5.4
Endocrinologie Vrij T4 12.0-21.0 15.5
TSH 0.40-4.00 4.02 H
Markers 15.3 0-30 179.1 H

Zakonczyl Mamie leczeni - powiedzial, ze zostalo jej kilka tygodni zycia.
Powiedzial zebym poszukala hospicjum, przepisal morfine.
Najsmieszniejsze, ze Mamy nic nie boli (watroba tez nie)
Morfina jej nie potrzebna.
Funkcjonuje normalnie.
Ale on stwierdzil, ze watroba sie zepsula.
Badania robil 4 dni po chemioterapii (palitaxel)


Co o tym myslicie?

Dodam, ze markery nowotworowe 15.3 spadly w ciagu 4 miesiecy z 1500 do 179
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 441
Największa liczba gości online: 5263 dnia 07-04-2018