Relaksacja Elli
Wysłane przez Ella
Ella (offline) |
Post #2 21-11-2010 - 22:34:28 |
Gorzów Wlkp. |
No, dziewczyny, wróciłam, zobaczyłam... ucieszyłam się, że chcecie wypróbować moją niedoskonałą przecież technicznie próbkę.
Wysłałam zatem, do Bogusi, Janeczki i Sylwii. Czekam na recenzje. Ten tydzień będe miała luźniejszy, spróbuję więc dopasować muzykę do kilku wizualizacji. Dobrze by było też umówić się na nagranie w studio... |
Janina.S (offline) |
Post #3 22-11-2010 - 11:58:08 |
widły Soły i Wisły |
Dziękuję Ellu - właśnie słucham sobie i się rozpływam i fajnie mi.
Przyznaję że będę włączać najczęściej przed snem - dla mnie cudowne lekarstwo na relaks. A Twój głos - noooo brak mi słów - dziękuję. ![]() .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
Ella (offline) |
Post #9 26-11-2010 - 02:09:34 |
Gorzów Wlkp. |
Dzięki wielkie za wszystkie opinie, bardzo mi pomagają.
Coraz bardziej skłaniam się do decyzji przygotowania małej płyty z tekstami relaksu, wizualizacji. Muzykę postaram się dobrać starannie, ale rozumiem, że będzie to mój wybór i czasem możecie mieć inne preferencje. No, zobaczymy, jak to wszystko ruszy... na razie sprężam się do skoku ![]() ![]() |
Dortek (offline) |
Post #11 07-01-2011 - 21:47:05 |
|
Ela, dopierom dotarła do tego wątku i skojarzyłam, że w swoim domku wspominałaś coś o płycie relaksacyjnej.
Osobiście mam ogromne problemy z medytacją i wyciszeniem umysłu, ale dziewczyny piszą, że masz zdolności niepomierne życzę więc powodzenia i osmielę się podesłać Ci mojego maila z prośbą o zasilenie nagraniem. Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
planetoida (offline) |
Post #14 05-06-2011 - 12:49:16 |
Jastrzębie Zdrój |
|
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
829
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022