Bielizna pooperacyjna
Amazonki.net (offline) |
Post #1 19-02-2010 - 16:24:01 |
Forumowo |
Tu możemy wymienić informacje na temat specjalnej bielizny pooperacyjnej.
|
grazyna007 (offline) |
Post #3 01-02-2011 - 19:12:15 |
Gdynia |
[www.kobieca.eu]
a dokladniej [www.kobieca.eu] Wlasnie zamowilam sobie taki gorset w wersji z pasem pooperacyjnym. Kieszen boli, ale po 2 latach używania biustonoszy firmy Anita wiem, ze bede zadowolona Grazyna |
Amazonkakrystyna (offline) |
Post #5 28-02-2011 - 10:39:54 |
Warszawa |
Witam,
po operacji polecam biustonosz "Ewa" z przodu zapinany wykonany z bawełny,forma krótkiej koszulki.Taki biustonosz stosuje się także podczas naświetlań.Biustonosze produkuje firma " Krystyna" z Warszawy. Witam serdecznie wszystkie Panie, chciałabym polecić Paniom po mastektomii biustonosze na dzień, na noc i do ćwiczeń oraz kostiumy kąpielowe do rehabilitacji w wodzie produkowane przez firmę Krystyna. Bielizna ta jest przede wszystkim wygodna i nie powoduje podrażnień, w łatwy sposób umieszcza się w kieszonce protezę,która nie ulega przesunięciom. Pozdrawiam Amazonkakrystyna |
h_60 (offline) |
Post #6 21-09-2011 - 19:57:06 |
|
Dziewczyny chciałam zapytać czy wiecie o istnieniu jakiegoś sklepu internetowego, w którym można kupić biustonosze do noszenia po rekonstrukcji piersi? Znalazłam dosłownie kilka takich, ale może Wy macie coś sprawdzonego?
Pozdrawiam Halinka ![]() Siłę i Kobiecość nosi się w sobie. |
mag_dag (offline) |
Post #7 21-09-2011 - 23:39:04 |
Sosnowiec |
h_60, spójrz trzy posty wyżej:
Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
h_60 (offline) |
Post #8 25-09-2011 - 14:40:11 |
|
Dziękuje
![]() Siłę i Kobiecość nosi się w sobie. |
b_angel (offline) |
Post #13 29-09-2011 - 22:16:27 |
radom |
a Ella nie kupowała przypadkiem w siedzibie Pad- techu na Belgijskiej
![]() [www.padtech.pl] ja tam kupowałam czarny - bardzo byłam z niego zadowolona wart wysokiej ceny - przez kilka miesięcy nosiłam go praktycznie non stop . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... ![]() |
b_angel (offline) |
Post #14 29-09-2011 - 22:20:34 |
radom |
[www.sklepuroda.pl]
o dokładnie taki mam biusthalter ino, że czarny bardzo_bardzo polecam . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... ![]() |
Halinka (offline) |
Post #17 30-09-2011 - 17:21:34 |
|
Przy pierwszej rekonstrukcji moje doktory też mówiły, że żaden specjalistyczny biustonosz nie jest potrzebny, tylko ma być bez fiszbin i dobrze dopasowany (nie za luźny, ale i nie za ciasny!), żeby dobrze "stabilizował" cycka, co by on nie fruwał swobodnie na prawo i lewo
![]() Wtedy miałam od razu pełnowymiarowy silikon. Teraz mam ekspander, inny szpital i innych doktorów, o biustonoszu nikt nie mówi - o pasie ściągającym jak najbardziej. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 30-09-2011 - 17:24:32 przez Halinka. |
magdam (offline) |
Post #21 03-10-2011 - 13:06:22 |
Gorlice, Kraków |
A ja żadnego biustonosza specjalnego nie kupowałam... Doktorka pytałam powiedział że nie trzeba a jak bardzo chcę to może mi sprzedać "pas" czy jakoś tak. A potem stwierdził że taniej mnie wyjdzie kupić w pasmanterii gumę szeroką i przyszyć rzepy i będzie dobrze. Tak też zrobiłam i tym się ściskałam. A w biustonoszu chodziłam amazońskim.
Wystarczy odrobina nadziei, pozytywne myślenie wszystko odmieni!!! |
b_angel (offline) |
Post #24 03-10-2011 - 19:02:24 |
radom |
Haniu a właśnie, że nie zawsze trzeba
po rekonstrukcji dr nic mi nie kazał robić, zero masaży, żadnego ściskania .... ja jeno se nosiłam biusthalter bom sie uparła i cycuś się sam galancie ułożył ... po powiększeniu drugiej za to dr popatrzył podumał i kazał gumą_pasem ściskać cysia ........ . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 03-10-2011 - 19:02:46 przez b_angel. |