dostałam orzeczenie, co dalej?
Wysłane przez hundzik1
hundzik1 (offline) |
Post #1 04-09-2014 - 07:17:53 |
|
dostałam stopień znaczny na dwa lata. Co teraz? Dostanę jakąś legitymację czy mam z tym papierem wszędzie chodzić? Czy muszę to orzeczenie zgłosić do zakładu pracy (szkoła)? Gdzie złożyć wniosek o kartę parkingową a gdzie o zasiłek pielęgnacyjny?
Czy oprócz tego zasiłku coś jeszcze się należy? byłabym wdzięczna za linki lub wskazówki. |
hundzik1 (offline) |
Post #4 04-09-2014 - 15:05:34 |
|
Dziękuję bardzo za wskazówki. Byłam gdzie trzeba. Teraz mam tylko problem ze zdjęciem do karty parkingowej i legitymacji, napisane jest i podkreślone, że ma być aktualne i bez nakrycia głowy. Peruki nie kupiłam, nie używam, chodzę w chustce. ? Łysa mam być na fotce. Chyba poszukam jakiejś sprzed kilku lat, najwyżej będzie mało aktualna
![]() |
danuśka1 (offline) |
Post #6 06-09-2014 - 12:22:51 |
|
Ja odbierałam legitymację wczoraj. Dałam zdjęcie z przed kilku lat ( takie jak w dowodzie ) i nikt się nie czepiał, a planowałam zdjąć perukę i zapytać jak wyobrażają sobie aktualne zdjęcie skoro za chwilę wrócę do starej fryzurki. Na razie mam 5 mm puszku na glacy
![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 06-09-2014 - 12:24:20 przez danuśka1. |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
671
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022