BIŻUTERIA - SUTASZ
Wysłane przez Anulka80
Anulka80 (offline) |
Post #1 16-01-2013 - 09:10:07 |
woj.lubelskie |
Witajcie.W chwilah wolnych oprócz fotografii zajmuję się także taką oto biżuterią zwaną sutaszem. Dopiero zaczynam swoje rękodzieła,ale już znalazło się kilkanascie chętnych osób do noszenia jej,więc mam nadzieje że będę polepszać swój warsztat z biegiem czasu. Ocenijcie same czy Wam także wpada w oko taka bizuteria? Pozdrawiam zaglądających :-)
![]() ![]() ![]() Są cztery rzeczy których cofnąć nie można: kamień - który został rzucony słowo - które zostało wypowiedziane okazja - której się nie wykorzystało i czas - który przeminął |
lulu (offline) |
Post #8 16-01-2013 - 17:34:03 |
k/Kwidzyna |
Bardzo ładne.
![]() Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
mag_dag (offline) |
Post #12 16-01-2013 - 20:27:51 |
Sosnowiec |
lubię wpadającą w oko biżuterię,
niekoniecznie na sobie ![]() ![]() ale na pewno zauważam u innych - fajne to robisz Anulko, takie barokowe na pierwszy rzut oka, ale i do dżinsów chyba pasuje ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
Anulka80 (offline) |
Post #16 18-01-2013 - 10:27:29 |
woj.lubelskie |
dzięki kobietki! nie spodziewałam się że tak się spodoba,ale to bardzo miło :-)
JoannaAKJ - techniki kołnierzyków jeszcze nie probowałam,no ale to motywuje do prób,dziękuję za podpowiedź! agula615 - niestety jeszcze strony żadnej nie stworzyłam ponieważ dopiero zaczęlam tworzyć te"cudeńka",ale gdybyś chciała,moge zrobic na zamówienie według koloru,wielkości i stylu - skrobnij wiadomość,a na pewno się dogadamy :-) DZIĘKUJĘ WAM ZA MIŁE KOMPLEMENTY!! :-* Z chwilą stworzenia czegoś nowego wstawię tu foteczki. A tak przy okazji -wczorajszy mój wyrób: ![]() Są cztery rzeczy których cofnąć nie można: kamień - który został rzucony słowo - które zostało wypowiedziane okazja - której się nie wykorzystało i czas - który przeminął |
Anulka80 (offline) |
Post #28 03-02-2013 - 21:41:34 |
woj.lubelskie |
ponuro i szaro na dworze,więc postanowiłam zrobic coś w wesołych kolorach,jak Wam się podoba? Idealne do turbanu,lub chusty w podobnych kolorach:
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Są cztery rzeczy których cofnąć nie można: kamień - który został rzucony słowo - które zostało wypowiedziane okazja - której się nie wykorzystało i czas - który przeminął |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
441
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022