prace ręczne mag
Eva (offline) |
Post #2 27-11-2010 - 22:31:05 |
|
Magda pewien J... po powrocie zadzwonił do pewnej K... bo "mamo muszę Kasi powiedzieć o tych fajnych zakładkach "
![]() ![]() ![]() ![]() Przekaż proszę 1% podatku mojemu synkowi więcej na stronie Kuby |
mag_dag (offline) |
Post #3 28-11-2010 - 18:04:52 |
Sosnowiec |
dzięki dziewczynki, chciałabym tylko przypomnieć - pomysł zakładkowy jest podpatrzony - swoje dopiero robię i na pewno pokażę - mam kilka "przodów" zrobionych, ale muszę doszyć je do "plecków"
Evo, bardzo_bardzo się cieszę ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
lulu (offline) |
Post #8 30-11-2010 - 21:05:22 |
k/Kwidzyna |
A gdzie bombeczki?
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
mag_dag (offline) |
Post #10 30-11-2010 - 21:08:58 |
Sosnowiec |
lulu, nie widzisz, że te chuineczki rosnom jeszcze dziko_se na białej górce?
śnieżek na nie pada albo gwiozdka lub księżyc nade nimi no kto ubiera takie chuinki? no kto? ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
Dortek (offline) |
Post #13 30-11-2010 - 21:51:17 |
|
Zdolniacha. Zakładki: bomba!
Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
dani (offline) |
Post #15 30-11-2010 - 22:11:09 |
|
Ja tam tylko powiem po polsku...WOW....
![]() I se idem strzelić wew łeb...Rany Julek.... Też bym tak kciała umieć robić... A wtedy mogłoby już mi się nie kcieć...Ale bym wiedziała, że mogie...Ale mnie się nie kce... ![]() P.S. I teraz wew końcu widać, że z Aniołem piszemy podobnom czcionkom i kolorami, ale...ona ma kolorek jaśniejszy... ![]() Chcesz rozśmieszyć Boga... Opowiedz mu o swoich planach.. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 30-11-2010 - 22:12:33 przez dani. |
Haniap. (offline) |
Post #16 30-11-2010 - 22:14:04 |
Poznań |
Mag brakuje mi ikonek, żeby wyrazić mój podziw !
![]() ![]() ![]() "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |
b_angel (offline) |
Post #19 30-11-2010 - 22:23:03 |
radom |
hehe
a propos fletu ..... fleta ![]() to mój ślubny po dziś dzień wspomina jak na studiach (pedagogicznych) miałam zaliczenie na muzyce zez fleta oraz cymbałków ![]() Dani dla mnie na pewno nie ma nadziei bo ja ni mam cierpliwości do takiego dłubania ch**** zara szczela ![]() . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 30-11-2010 - 22:24:02 przez b_angel. |
mag_dag (offline) |
Post #20 30-11-2010 - 22:27:12 |
Sosnowiec |
no i właśnie ja tak często mam, że coś muszę już_już_już zrobić, a potem mi się już nie kce - albo zabieram się za kartki, robię_robię_robię i Święta nadchodzą a mi się wydaje, że teraz to ja dopiero mam świetne pomysły i bym robiła_robiła_robiła... no ale już Święta więc zbieram kramik (a jest tego dziadostwa w cholere) z postanowieniem, że przecież mogę, po Nowym Roku je pomalutku cinać i wtedy mi czasu nigdy nie zabraknie - bo na przykład zacznę już w marcu... przychodzi po_świętach i już mi się nie kce... aż do jesieni ... albo bym se nakupowała jeszcze szpejów do dekupażu, albo do innego rękodzieła, bo mnie kusi, zawaliłabym chałupę, a potem by toto leżało a ja od wielkiego święta bym coś poskubała, albo nie ![]() a z tymi aniołowymi literkami, to ja już nie_raz_nie_dwa żem Was se pomyliła w czytaniu i nie szczelajta dziewczyny, bo już cisza nocna jezd ![]() Haniu, a Ty se weź co kces kochana ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |